Elena Băsescu şi iubitul au afacere împreună. Fostul preşedinte a fost primul client

Publicat pe

Elena Băsescu şi iubitul său au decis să demareze un nou proiect împreună. Cei doi au deschis un restaurant unde se serveşte pizza exact ca în Italia. Localul îşi aşteaptă clienţii, iar fiica fostului preşedinte îl promovează în mediul online. 

Ieri, 22 octombrie, a avut loc inaugurarea pizzzeriei din Capitală, restaurant deţinut de către Cătălin Tomata, iubitul Elenei Băsescu. Cei doi, imediat după botezul micuţei Anastasia, se pare că au pus la punct o mică afacere de familie.

De ieri vând pizza exact ca în Italia. Gustoase, cu multe ingrediente, într-o locaţie de nota 10. Amenajat modern, fără lumini puternice, localul şi-a deschis porţile cumpărătorilor. Primul a fost chiar Traian Băsescu, fostul preşedinte. Tatăl Elenei a mers să vadă cum se descurcă fiica împreună cu iubitul, dar nu numai atât, a şi mâncat din preparatele speciale.

Cătălin Tomata a fost cel care l-a servit, a trecut la treabă şi a pus pizza pe farfurie, a încasat banii, se pare că se descurcă de minune.

În cea de a doua zi, localul şi-a primit oaspeţii cei mai dragi. Sofia şi Traian Junior au mers împreună cu mama lor să servească pizza. Preţul unei felii poate varia, dar porneşte de la 7 lei.

Elena Băsescu şi iubitul au afacere împreună. Fostul preşedinte a fost primul clientElena Băsescu şi iubitul au afacere împreună. Fostul preşedinte a fost primul client

Adina Alberts despre Elena Băsescu

Adina Alberts, despre Elena Băsescu. S-a vorbit mult despre intervențiile estetice pe care Elena Băsescu le-ar fi suferit la nivelul feței de-a lungul timpului. Mamă a trei copii, celebra fiică a fostului Președinte al României nu a încetat să se preocupe pentru felul în care arată. Chirurgul estetician Adina Alberts a trecut în revistă modificările pe care aceasta le-a făcut la nivelul chipului. Iată concluzia specialistului!

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter