Talentul se moștenește! Cum arată fiica Ozanei Barabancea la doar 13 ani și ce premii a câștigat

Publicat pe

Ozana Barabancea se poate mândri cu doi copii absolut minunați, Gloria și Andrew. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' are o relație specială atât cu fata, cât și cu băiatul său. Gloria are 13 ani jumăte și pe lângă faptul că adoră muzica, tânăra iubește să și pozeze. Fata cunoscutei soprane este foarte expresivă. 

Gloria nu are succes doar în România, ci și pe plan internațional. Fata Ozanei Barabancea s-a întors recent din Belgrad, unde a luat Grand Prix la fashion. Acolo, tânăra a prezentat moda, dar a și cântat. La doar 13 ani, Gloria reușește să pozeze precum un model profesionist. Atitudinea tinerei în fața camerei foto este una cum rar ne-a fost dat să vedem la fetele de vârsta ei.

Relația pe care Ozana Barabancea o are cu fiica ei este una extrem de specială. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' o susține pe Gloria în tot ceea ce face. 'Mă înțeleg foarte bine cu Gloria. Suntem ca două prietene. Eu o susțin în absolut tot ceea ce face. Cei doi copii ai mei sunt elevi la Colegiul Național de Muzică „George Enescu. Gloria face pian clasic. Îi place foarte mult să pozeze. Gloria a câștigat Grand Pix la fashion. Tocmai ce s-a întors din Belgrad. Ea a participat și la modă și la muzică.', a declarat Ozana Barabancea, pentru VIVA!.

Gloria este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și deși are 13 ani, expresivitatea ei o face să pară mult mai mare.

Soprana își ajută fiica și atunci când vine vorba de carieră. Gloria cântă alături de mama ei în orchestră, iar experiența pe care o va acumula în tot acest timp o va ajuta foarte mult. 'Gloria cântă cu mine în orchestră. O iau cu mine și o expun mai mult pentru experiența, pentru experianța pe scenă.', ne-a mai spus Ozana Barabancea.

În urmă cu câteva luni, Gloria a fost operată la mână, iar timp de două luni nu a mai putut cânta la pian. Aceste momente dificile cu care s-a confruntat la vremea aceea au făcut decât ca Gloria să-și dea seama cât de mult iubește ceea ce face. Cei doi copii ai Ozanei Barabancea îi calcă mamei lor pe urme, iar aceștia sunt foarte talentați. Cu siguranță viitorul lui Andrew și al Gloriei va fi unul strălucitor.

'A avut o problemă cu degetul și a fost nevoită să se opereze. A fost îngrozitor. Atunci Gloria și-a dat seama cât de mult iubește să cânte la pian.', a măturisit soprana.

De când a slăbit kilograme bune, Ozana Barabancea împrumută haine de la fiica ei în vârstă de 13 ani jumătate. Gloria este o tânără care are un stil aparte, iar orice ținută pe care o alege îi vine foarte bine. 'Ne împrumutăm hainele. Eu iau de la ea ce îmi vine. Am purtat și o rochie de la ea. Gloria îmi cere sfaturi în absolut orice', ne-a dezvăluit Ozana Barabancea.

Jurata de la 'Te cunosc de undeva' și-a crescut copiii cu multă dragoste, drept dovadă că Andrew și Gloria au crescut frumos și au o educație aparte,

 

 

Talentul se moștenește! Cum arată fiica Ozanei Barabancea la doar 13 ani și ce premii a câștigatTalentul se moștenește! Cum arată fiica Ozanei Barabancea la doar 13 ani și ce premii a câștigat

Citește și: Ozana Barabancea, prima apariţie la un eveniment alături de fiul său. Au făcut dezvăluiri la VIVA! Party 2018

 

FOTO: Ioana Chiriță

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter