Elena Cârstea împlinește 59 de ani. Cum arată artista, la 14 ani după ce s-a mutat în America: s-a confruntat cu probleme de sănătate

Publicat pe

Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate și le-a dezvăluit fanilor ei prin ce a trecut în ultimul timp. Deși se află de 14 ani în America, artista ține legătura cu fanii ei pe contul de socializare, unde le împărtășește momentele, mai bune sau mai rele, prin care trece.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Cârstea se confruntă cu probleme neplăcute de sănătate, cu doar două zile înainte de a aniversa împlinirea a 59 de ani. Artista locuiește de 14 ani departe de țară, în America, unde a luat viața de la capăt, alături de soțul ei și de cele două fiice înfiate.

Cu toate acestea, Elena Cârstea nu a pierdut niciodată contactul cu fanii săi, continuând să-i țină la curent cu viața ei prin intermediul paginii de socializare.

Elena Cârstea împlinește 59 de ani. Cum arată artista, la 14 ani după ce s-a mutat în America: s-a confruntat cu probleme de sănătateElena Cârstea împlinește 59 de ani. Cum arată artista, la 14 ani după ce s-a mutat în America: s-a confruntat cu probleme de sănătate

Elena Cârstea, probleme de sănătate

Deși a rămas la fel de energică și de optimistă ca în tinerețe, Elena Cârstea se confruntă acum cu niște probleme de sănătate care au cam dat-o peste cap. Artista nu s-a jenat să le mărturisească fanilor săi din România că are probleme stomatologice și că, în ultima perioadă, și-a pierdut dinții, urmând să mai sufere o vreme până ce va putea zâmbi la fel ca înainte.

„Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut, nu a fost nimic grav. Am rămas fără dinți. Și nu pot să vorbesc, pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai', a mărturisit Elena Cârstea despre problemele de sănătate.

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ella și Livian de la Puterea Dragostei, întâlnire de gradul zero: „Mergi la Survivor?”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, ofertată cu o sumă colosală să participe la Survivor. Cum l-a anunțat pe Gabi Bădălău

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț: „Copilul ăsta ce vină are?”

„Nu prea mai am de ce să vin în România”

Deși când a plecat din România era o artistă consacrat și extrem de iubită de public, după căsătoria cu Glenn Muttart și mutarea în America, Elena Cârstea și-a schimbat profesia – acum este agent imobiliar -, iar muzica a trecut în subsidiar. Deși acum mama ei este alături de ea în Florida, artista mărturisea că îi este foarte dor de țară.

‘Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Sufletește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!’, a declara Elena Cârstea cu ceva timp în urmă.

Cu toate acestea, artista nu mai ia în calcul întoarcerea definitivă în România, deși fanii și-ar dori să o vadă din nou cântând aici… Cu atât mai mult cu cât Elena Cârstea are probleme de sănătate acum, dar și pe fondul pandemiei, i-ar fi greu în această perioadă să vină în țară.

”Nu prea mai am de ce să vin. Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume, pe plictiseala asta ce vrei să faci? Copila mea a venit acasă, se va muta aici cu serviciul sper cât de curând”, a spus Elena Cârstea pe contul de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter