Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România: "Țintesc departe și am planuri mari"/ INTERVIU EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Chiriac a acceptat propunerea de a participa la Survivor România fără să stea prea mult timp pe gânduri. A luptat din greu, cu minimul de hrană și odihnă, însă a demonstrat că este o luptătoare până la capăt. Ajunsă în marea finală în emisiunea de pe Pro TV, vedeta ne-a spus, în exclusivitate pentru VIVA!, ce are de gând să facă cu banii, dacă va fi desemnată ea marea câștigătoare Survivor România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena, știu că ți se spune asta mereu, îți zic și eu: ești foarte frumoasă! Și acum te întreb direct… A fost frumusețea, pentru tine, un avantaj sau ai avut și de pierdut?

Mulțumesc foarte mult! Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul.

Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România: "Țintesc departe și am planuri mari"/ INTERVIU EXCLUSIVCe ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România: "Țintesc departe și am planuri mari"/ INTERVIU EXCLUSIV

Citește și: Elena Chiriac de la Survivor, defavorizată de pe urma frumuseții:„De multe ori, eram taxată de profesori pe tema asta' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a mutat Elena Chiriac de la Survivor în Londra, cu mama ei: „Nu ne-a fost ușor'. Adevărul despre relația cu tatăl ei / EXCLUSIV

Citește și: Ce mesaj a primit Mădălina Ghenea de la Maye, mama lui Elon Musk. Sunt prietene de mulți ani

Citește și: Lucian Becali va deveni tată. Soția lui e însărcinată în 5 luni

M-am referit la meseria ta, când am pus întrebarea de mai sus. Ești multiplă campioană la Taekwondo, un sport cunoscut mai degrabă în rândul bărbaților… Cât de greu ți-a fost să faci performanță? Te-ai lovit și de prejudecăți?

Lumea m-a respectat pentru performanțele mele. Și dacă ar fi existat prejudecăți, nu mă puteau afecta cât timp știam că sunt cea mai bună în ceea ce fac. Oamenii au apreciat întotdeanua curajul și devotamentul meu.

Ce ar face Elena Chiriac cu banii, dacă ar câștiga finala Survivor România

Știm cu toții episodul în care ai pus pe fugă mai mulți băieți care agresau un câine… Au mai fost și alte dăți când te-ai folosit de forța fizică pentru a te apăra sau pentru a apăra pe cineva lipsit de apărare?

Taekwondo-ul înseamnă disciplină, unde violența fizică nu este susținută. Am fost conștientă de abilitățile mele în arte marțiale și am încercat să evit pe cât posibil orice conflict fizic, pentru a nu răni. Am intervenit de multe ori pentru a apăra persoane lipsite de apărare, dar nu a fost nevoie de forță fizică pentru asta.

Ai lucrat ca model, ai făcut și cursuri de actorie. Citisem la un moment dat că ai fi vrut să publici și o carte. Spune-ne tu mai bine dacă ai mai avut proiecte în actorie și ce s-a întâmplat cu această carte…

Modellingul a făcut parte din viața mea pentru scurt timp, cât să mă ajute să îmi înțeleg exact chemarea, și anume actoria.  După ce am terminat colegiul de actorie în Londra, am făcut o scurtă pauză. Asta nu schimbă nimic, după „Survivor mă voi întoarce la pasiunea mea. Actoria este o parte din mine, o am în suflet. Indiferent de vârstă, locație sau moment, știu că mă voi putea întoarce oricând la asta.

Locuiești de câțiva ani la Londra, împreună cu mama ta. De ce ați ales să vă mutați și cum este viața acolo?

Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața  la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost  ușor. Mutarea  în  Londra face parte dintre cele mai dificile etape  prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susținut una pe cealaltă și am reușit.

Știm că ai început să practici Taekwondo aproape întâmplător, grație tatălui tău. Și tot despre el spuneai că te-a sprijinit tot drumul tău sportiv. Ce relație ai cu el acum? Cât de des vă vedeți?

Tatăl meu a pus foarte mare preț pe sport. Ne-a susținut întotdeauna pe mine și pe fratele meu în disciplina sportivă. Chiar și când familia nu avea o situație financiară prea bună, tata întotdeauna găsea bani pentru cantonamentele noastre. El m-a învățat să nu renunț niciodată. El a fost mereu acolo să mă susțină în cariera sportivă. Fapt pentru care îi sunt veșnic recunoscătoare. Avem o comunicare bună, mă susține în tot ceea ce fac și este mereu acolo să mă îndrume și să mă protejeze. Când sunt în România, ne vedem foarte des. Când sunt plecată,  vorbim aproape zilnic. Nu există nimic care să poată distruge relația tată-fiică pe care o avem.

Ai vreun regret referitor la cariera ta sportivă? Vreun vis neîmplinit?

Trăiesc fără regrete. Sunt recunoscătoare pentru cariera  sportivă pe care am avut-o, dar a fost suficient. Sportul m-a disciplinat și m-a definit ca om. Mi-a oferit multe lecții pe care le folosesc și în prezent. Sunt tânără și cred că am timp să-mi împlinesc toate visele.

Elena, mi-am dat seama că nu știm nimic despre viața ta sentimentală. Așadar, te așteaptă acasă un iubit sau… există șanse să te îndrăgostești la „Survivor?

Nu am iubit. De ceva timp, sunt single și m-am bucurat din plin de asta. Nu cred că aș putea să mă îndrăgostesc la „Survivor pentru că vor exista lucruri mult mai importante care vor avea nevoie de atenția mea în junglă. Nu este loc să-mi umplu capul cu un băiat. Voi fi ocupată să câștig.

Ce ți-a spus tatăl tău înainte să pleci la „Survivor?

Știți deja… „Rupe-le capul! Iar eu i-am promis că așa voi face! Asta îmi spunea înainte de fiecare meci în Taekwondo, asta mi-a spus și înainte de „Ferma. Unele lucruri nu se schimbă niciodată…

Ce ai face cu banii, dacă ai câștiga trofeul „Survivor?

Aș investi banii în educația mea, în așa fel încât să îi pot înmulți în viitor. Țintesc departe și am planuri mari pentru viitorul meu. Îmi doresc să îmi susțin familia, să pot avea situația financiară care să-mi permită să am tot ce-mi doresc și să pot face bine în lume. Vreau să susțin cauzele în care cred. Am fost de multe ori judecată pentru că îmi doresc prea mult sau că țintesc prea sus. Cred că, pentru a ajunge sus în viață, trebuie să știi cu adevărat ce-ți dorești, iar al doilea pas este să crezi în tine. Dacă eu nu cred în mine, nu o va face nimeni.

sursă foto- Arhivă VIVA!, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter