Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani. De ce nu a creștinat-o mai devreme: „Eu cu problemele de sănătate...”

Publicat pe

Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani. Elena Hueanu și-a botezat fiica în vârstă de 4 ani în mare secret. Recent, emoțiile au fost la ordinea zilei în familia Elenei Hueanu, asta fiindcă și-a creștinat fetița. A tot amânat din diferite motive, unele dintre ele fiind de natură medicală, însă ziua cea mare a sosit și totul a ieșit așa cum și-a dorit. Iată de ce și-a botezat, de fapt, fiica la vârsta de 4 ani și nu mai devreme!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani. Elena Hueanu a trecut prin tot felul de stări ieri, asta după ce a mers la Biserică, unde a avut loc creștinarea fiicei sale. Mulți au criticat-o pentru faptul că și-a ținut copilul până la vârsta de 4 ani nebotezat, însă puțini știu cu adevărat motivul amânării.

Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani. De ce nu a creștinat-o mai devreme: „Eu cu problemele de sănătate...'Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani. De ce nu a creștinat-o mai devreme: „Eu cu problemele de sănătate...'

Elena Hueanu a născut în urmă cu aproximativ o lună cea de a treia fetiță. De atunci, problemele de sănătate și-au pus serios amprenta pe corpul ei, astfel că nu a putut să organizeze botezul fiicei sale. Ba mai mult decât atât, înainte de asta s-a mai confruntat și cu alte afecțiuni.

Citește și: Fiul lui Șerban Ionescu, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea actorului:”L-am admirat, l-am blestemat, l-am batjocorit”

Citește și: Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:'Când am ieșit din cimitir…'

Citește și: 5 ani fără Stela Popescu. Bărbații care i-au marcat actriței viața și cariera:”Întotdeauna mi-a fost frică de durere”

Citește și: Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani:”Le-am arătat că iubirea-i tot”. Cum arată gemenele Maria și Dana

Elena Hueanu și-a botezat fiica cea mică în secret, la 4 ani

În exclusivitate la Antena Stars, Elena Hueanu a declarat că pe data de 21 noiembrie, când are loc sărbătoarea Intrarea Maicii Domnului în Biserică, și-a botezat fiica de 4 ani. Totodată, a precizat că evenimentul a avut loc atât de târziu deoarece s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Exact! A fost și într-o zi sfântă pentru că a fost prima dată când Fecioara Maria a intrat în biserică. Deci e o sărbătoare foarte mare. E a doua fetiță, abia i-am făcut botezul chiar ieri, deși a făcut patru anișori deja.

Eu cu problemele de sănătate și complicațiile pe care le-am avut după nașterea cu ea, nu am reușit să îi fac botezul. Abia l-am făcut ieri cu ocazia acestei mari sărbători. Pe ea o cheamă Anelisse Marie, adică de la Sfânta Maria și am zis să facem în așa fel încât să facem și botezul. L-am făcut cu un preot român.', a declarat Elena Hueanu la Antena Stars, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Hueanu: 'Am avut foarte multe trasnfuzii de sânge'

Din fericire, Elena Hueanu a reușit să își boteze fiica de 4 anișori. Nu a vorbit însă nimic despre o petrecere de după creștinare. Totuși, a precizat că în continuare se confruntă cu probleme de sănătate de după cea de-a doua naștere.

'Nu am fost în condițiile în care să fiu capabilă fizic. Am avut foarte multe transfuzii de sânge în anii trecuți, după ce am născut-o pe ea. Am avut problemele pe care le-am avut, transfuziile de sânge, am plecat cu hemoglobina 8 din spital, era foarte mică și la o lună ar trebui să-mi fac, din nou, transfuzii de sânge și fier să-mi pună., a mai declarat Elena Hueanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Elena Hueanu este mama a trei copii

Elena Hueanu se consideră fără dar și poate o femeie norocoasă și împlinită. Are o familie frumoasă și sănătoasă, iar încă de când era o copilă visă să aibă casa plină de copiii. Acum, Elena Hueanu se bucură de trei fetițe minunate. Nu voia să se oprească aici, însă problemele de sănătate nu-i mai permit o altă sarcină.

„Am avut aceeași problemă și la a doua fetiță și acum la a treia, care este și ultima, de asemenea. Eu tot timpul am iubit copiii și am vrut să am mulți copii, dar se pare că atât a fost să fie.

Oricum sunt foarte fericită și mă simt binecuvântată cu cele trei fetițe pe care le am. (…) Sunt ok, încerc să îmi revin. Am avut transfuziile, am fost la terapie intensivă, acum sunt în cameră', a mai mărturisit Elena Hueanu, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter