Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce îi e teamă artistei: ”Să mă ducă pe ultimul drum...”

Publicat pe

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. Pierderea dureroasă a partenerului ei de viață a făcut-o pe artistă să ia decizii radicale. A trecut cu greu peste decesul lui Nicolae Martinescu și a realizat cât de dureros este să pierzi pe cineva. Cu toate astea, a ales să își pregătească singură locul de veci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. Mioara Velicu a trăit o frumasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Cei doi s-au iubit cu foc 38 de ani, însă Nicolae Martinescu a plecat mult prea devreme din această lume. Nimeni nu se aștepta ca luptătorul român celebru, laureat cu aur la Munchen, să moară intoxicat cu monoxid de carbon la tăierea porcului.

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce îi e teamă artistei: 'Să mă ducă pe ultimul drum...'Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei. De ce îi e teamă artistei: 'Să mă ducă pe ultimul drum...'

Încă de la moartea soțului ei, Mioara Velicu a realizat cât de crudă este viața, dar și faptul că poți să mori în orice moment, fără a fi bolnav sau a suferi de vreo boală. Cu inima distrusă și cu o lecție de viață dură, la care nu se aștepta vreodată, cântăreața a luat o serie de decizii radicale în viața ei.

Citește și: Cine este Mioara Velicu.Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și: Mioara Velicu nu e de acord cu intervențiile estetice, la cei 77 de ani:„Nu vreau să fiu din față liceu și din spate muzeu'

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Citește și: Nea Mărin se pensionează, la 65 de ani:„Nu o să mă opresc din toată activitatea'

Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, după moartea soțului ei

Speriată că viața se poate termina oricând, Mioara Velicu a decis să aibă toate lucrurile pregătite și pentru lumea de dincolo. Mai concret, îndrăgita cântăreață a ajuns să își cumpere un loc de veci. Nu, nu imediat după moartea soțului ei, ci chiar când a venit pandemia de Covid-19, fiind speriată că ar putea ajunge să meargă pe ultimul drum fără cei dragi aproape.

„Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur', a mărturisit cântăreața.

Care a fost începutul carierei Mioarei Velicu

Este o cântăreață îndrăgită și cunoscută în România pentru vocea ei, însă începutul carierei sale nu a fost deloc ușor. Cu zâmbetul pe buze și mereu optimistă, Mioara Velicu ascunde în spate un trecut tumultuos. Deși i-a fost greu să ajungă pe acest drum, artista știa că are un talent bine definit, moștenit chiar de la mama ei, astfel că a mers încrezătoare înainte și nu s-a lăsat doborâtă de gurile rele.

„Eu m-am lansat foarte greu, nu am avut un spate. Așa e în provincie. N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă, a trebuit să îmi fac jocul și să cânt, am avut noroc că Dumnezeu mi-a dat voce. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări', a declarat Mioara Velicu pentru spynews.ro.

Ce pensie are Mioara Velicu

Mioara Velicu a cântat toată viața de până acum și a înveselit pe toată lumea. La cei 78 de ani pe care-i are, s-a retras ușor, ușor din domeniu și se bucură de pensie pe care o are. Nu este una mare, însă nici una mică. Mai concret artista are o pensie de 4000 de lei și susține că banii îi ajung să ducă o viață liniștită și lipsită de griji.

Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme‘, a mai spus interpreta de muzică populară.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter