Elena Ionescu, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea copilului, fără tatăl lui: „Mai bine mamă singură decât...”

Publicat pe

Elena Ionescu este marea câștigătoare a concursului Survivor Romania. Ea a câștigat marele premiu și a învățat multe lecții importante în competiția care a întărit-o atât fizic, cât și psihic. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu a mărturisit, în cadrul unui interviu acord Libertatea pentru femei, că a intrat în competiția Survivor Romania cu gândul de a se regăsi pe sine, după despărțirea de soțul ei. 

„Am intrat cu gândul de a ma regăsi pe mine după despărțirea de soțul meu, după o perioadă de un an de zile de când îmi creșteam singură copilul, după repoziționarea mea în lumea muzicală', a declarat cântăreața. 

A venit în concurs pentru a îi oferi băiețelului ei o viață mai bună. Elena a vrut neapărat să câștige pentru a se muta din garsoniera în care locuia. 

„Simt că am fost o luptătoare din momentul în care am rămas singură, cu copilul meu, dar și când am ales să merg la ‘Survivor’ pentru a-i oferi lui o viață mai bună'. 

„Am luptat ca o leoaică, așa cum ar face orice mamă pentru copilul ei. Sunt mamă singură, dar asta nu înseamnă că nu voi face tot ce îmi stă în putință ca băiețelului meu să îi fie bine. Sunt un om responsabil și pot să depășesc orice limită când este vorba de fiul meu. Această competiție m-a întărit și mai mult, gândul meu a fost mereu la el', a spus cântăreața pentru Libertateapentrufemei.ro.

Vedeta le-a transmis și un mesaj de încurajare mamelor singure. 

„Le transmit mamelor singure să-și iubească copiii și să le arate asta, nu este un capăt de țară să crești singură un copil, cu vointa și credință se poate. Un copil este o binecuvantare și dacă lupți pentru el și viitorul lui, cu siguranță lucrurile vor fi bune.

Să nu se sperie și să se gândească că nimic nu e mai important decât liniștea lor și a celui mic. Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea, nemulțumirea, un climat psihic care să-l afecteze pe cel mic'

Cu premiul vrea să își cumpere o casă

Vedeta s-a dovedit a fi o luptătoare și s-a ambiționat să câștige Survivor, pentru a-i asigura băiețelului ei un trai mai bun. Artista are planuri mari cu banii câștigați de la Kanal D și îi va investi într-o casă pentru ea și copilul ei.

Elena Ionescu, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea copilului, fără tatăl lui: „Mai bine mamă singură decât...'Elena Ionescu, despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea copilului, fără tatăl lui: „Mai bine mamă singură decât...'

Timp de 15 ani, Elena Ionescu a stat în București cu chirie și nu a reușit niciodată până acum să strângă o sumă atât de mare pentru a putea cumpăra o casă. Iată că visul ei de a avea propria locuință a devenit realitate, iar banii pe care i-a câștigat la Survivor România, 250.000 de lei, îi va investi într-o casă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter