Gigi Becali a mărturisit de ce a refuzat să îi cunune pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel. "Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul"

Publicat pe

Gigi Becali a dezvăluit recent motivul pentru care a refuzat să-i fie naș lui Cristi Borcea la nunta cu Valentina Pelinel, chiar dacă pe cei doi îi leagă o lungă relație de prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali, un familist convins, i-a fost alături lui Cristi Borcea după divorțul de Mihaela și a acceptat să-i fie acestuia naș la casătoria cu Alina Vidican. Acționarul de la Dinamo s-a căsătorit cu Valentina Pelinel în octombrie 2018, la Budapesta, cei doi având deja, la vremea respectivă, un fiu, pe Milan-Cristian, născut în 2016.

Marele absent la nunta cu Valentina Pelinel a fost, atunci, Gigi Becali, care a refuzat să-l cunune din nou pe Cristi Borcea. Dacă la căsătoria cu Alina Vidican, milionarul din Pipera a acceptat să-i fie naș, a doua oară Cristi borcea s-a văzut refuzat…

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

„El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul. Dacă o iubești, nu o lași', mărturisea Gigi Becali.

„Nu aș fi un trădător?”

Omul de afaceri a explicat ulterior motivul pentru care a refuzat să-i devină din nou părinte spiritual lui Cristi Borcea.

„Eu am fost naş la o nuntă, cum să mă duc la o altă nuntă? Păi ce, sunt nebun?! Din moment ce eu te cunun pe tine cu una, cum să mai merg la altă nuntă, păi ce, am înnebunit?! A făcut o nuntă şi gata. Eu l-am cununat, Sfânta Taină a cununiei în biserică. Cum să mă duc?! Nu aş fi trădător faţă de cealaltă fină? Cum adică mă duc la altă nuntă? Eu îl iubesc pe el. I-am urat, când am vorbit cu el, să ai petrecere frumoasă!„, a declarat Gigi Becali pentru Click.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

„I-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel

În pofida insistențelor lui Cristi Borcea, milionarul din Pipera a rămas de neînduplecat, cu riscul de a o supăra pe Valentina Pelinel, cu atât mai mult cu cât o consideră pe Alina Vidican fina lui.

„Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul', a mărturisit Gigi Becali, recent, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Cristi Borcea, 4 copii concepuți în detenție

În pofida sfaturilor primite de la nașul său de cununie, Cristi Borcea a dovedit cu prisosință că nu este bărbatul unei singure femei. Fostul acționar de la Dinamo este la a treia căsătorie și are 9 copii cu 4 femei. Cu prima soție, Mihaela, are 3 copii (pe Patrick și gemenii Angelo și Antonia Melissa), din mariajul cu Alina Vidican au rezultat doi copii (Alexandru și Gloria), cu Valentina Pelinel are tot 3 copii, pe micuțul Milan-Cristian și gemenele Indira Maria și Rania Maria.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!”

Iar înainte de Valentina Pelinel, în urma unei relații de scurtă durată cu avocata Simona Dana Voiculescu, a venit pe lume Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 12 ani.

Recent, Borcea a dezvăluit faptul că 4 dintre cei nouă copii ai săi au fost concepuți pe când era în detenție.

Gigi Becali a mărturisit de ce a refuzat să îi cunune pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel. "Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul"Gigi Becali a mărturisit de ce a refuzat să îi cunune pe Cristi Borcea și Valentina Pelinel. "Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul"

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria din cea de-a doua căsătorie. N-am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent', a povestit Cristi Borcea.

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter