Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere: „Le țin la loc de cinste” / EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Elena Merișoreanu a fost serbată cum se cuvine de familia sa, într-un loc de poveste, de ziua ei de naștere, pe 5 noiembrie. Interpreta ne-a povestit că toate aniversările au fost frumoase, iar printre cadourile primite de-a lungul timpului s-au numărat parfumurile, mărgelele și gablonțurile. Totuși, cele mai de suflet daruri au fost de la mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Elena Merișoreanu a petrecut de ziua ei de naștere alături de familia sa, care i-a pregătit o surpriză. Interpreta a primit o mulțime de caouri de-a lungul anilor, dar cele mai de suflet sunt cele din partea mamei sale, care au fost niște bibelouri din borțelan, pe care le are și acum.

Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere: „Le țin la loc de cinste' / EXCLUSIVElena Merișoreanu a împlinit 76 de ani. Artista păstrează și acum cadourile primite de la mama ei, de ziua de naștere: „Le țin la loc de cinste' / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Cel mai mare regret al artistei:„Nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele'

Citește și: Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu:”O rog frumos să nu mă mai înjure”

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:Nu înțeleg ce…

Elena Merișoreanu a împlinit 76 de ani, pe 5 noiembrie

De ziua ei de naștere, Elena Merișoreanu ne povestea cum va fi serbată. Se pare că interpreta a petrecut într-un cadru de poveste, alături de familia sa.

'Mă duc fetele cu nepoatele și soțul să petrecem într-un loc de poveste, pe post de surpriză, să mă serbeze acum de ziua mea de naștere din 5 noiembrie. Aproape în fiecare an am petrecut cu câte 80 de invitați de ziua mea.

Nu pot să spun care este cea mai frumoasă aniversare din viața mea. De fiecare dată a fost frumos, indiferent pe unde am petrecut și cu cine. Dar cât timp este familia aproape, totul este foarte bine și frumos', a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu păstrează și acum cadourile de la mama ei

Întrebată care sunt cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de ziua ei de naștere, artista susține că toate darurile pe care le-a primit i-au fost dragi. Cu toate acestea, cele mai de suflet au fost cele primite de la mama sa.

'Păi eu ce cadouri să primesc? Oamenii știu că eu mă îmbrac mai mult în costume populare și că haine îmi cumpăr singură. În rest, am primit foarte multe atenții care au constat în parfumuri, mărgele de tot felul , gablonțuri, care îmi fac mare plăcere', a mai declarat cântăreața de muzică populară.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu păstrează cu sfințenie cadourile de suflet de la mama sa. Femei care i-a dat viață artistei i-a dăruit mai multe obiecte de porțelan, care erau la modă pe vremuri, de la balerine și calești cu cai, la animale și păsări, pe care le are și azi într-o vitrină.

'De la mama am o mulțime de lucruri. Obișnuia să-mi facă drept cadou, bibelouri din porțelan de la Curtea de Argeș. Le am și acum și le țin la loc de cinste într-o vitrină cu amintiri', a mai declarat celebra cântăreață de muzică populară, Elena Merișoreanu.

Cum a devenit Elena Merișoreanu cântăreață de muzică populară

Îndragita interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu s-a născut pe data de de 5 noiembrie 1946 în satul Paroșeni, Vulcan, județul Hunedoara. Artista visa de mică să ajungă o vedetă. A avut o copilărie plină de lipsuri. Acasă nu avea curent electric și nici radio. De aceea, pentru prima dată a auzit muzică populară la difuzorul de la Primărie și a fost fascinată. În acele vremuri, Elena Merișoreanu asculta artiști precum: Ion Luican, Maria Tănase și Lucreția Ciobanu.

'Cred că aveam vreo 4 ani și mă întrebam cum de se trezesc artiștii ăștia așa devreme, ca să cânte la radio. Apoi, pe la vârsta de 6 ani, o puneam pe sora mea să scrie și să trimita scrisori la radio, care erau, spre bucuria mea, citite și tot timpul vroiam să întreb cum să ajung cântăreață', își amintește interpreta noastră.

Mai târziu, o dată cu venirea Ansamblului `Ciocârlia` în turneu, s-a dus la spectacol să obțină autografe. Cineva din ansamblu a întrebat-o dacă știe să cânte. Cu toate că ea nu mai cântase înainte, Elena Merișoreanu a răspuns afirmativ. Avea doar vârsta 16 ani și nu putea fi admisă dacă nu avea 18. Așa a mințit că și-a uitat buletinul acasă.

Ce intervenții și-a făcut Elena Merișoreanu la față

A participat la concurs pentru un post la ansamblu, dar nu mai era locuri libere, deși câștigase concursul. Artista s-a înscris la un alt concurs, pentru un post la `Rapsodia Română`. Așa se face că timp de opt ani a cântat alături de Dida Dragan, Petre Geambașu și alți artiști cunoscuți.

Elena Merișoreanu se numără printre cele mai cochete femei de pe scena de muzică populară. Aceasta nu s-a sfiit niciodată să spună că și-a făcut tatuaje permanente la ochi și buze, dar și la sprâncene. În plus, vedeta recunoaște că și-ar face oricând lifting facial.

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 30 de ani și are doua fiice, Raluca si Elena, care au făcut-o bunică.

Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter