Elena Merișoreanu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă: "Se vor împăca"

Publicat pe

Elena Merișoreanu a revenit cu noi dezvăluiri despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După ce aceștia s-au bătut în plină stradă, cântăreața de muzică populară a avut prima reacție, iar acum a oferit mai multe detalii despre cei doi, într-un alt interviu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cântăreața a fost colegă cu Ionela Prodan, așa că o cunoaște pe Anamaria încă de când impresara era doar o copilă. Elena Merișoreanu s-a arătat extrem de dezamăgită de atitudinea lui Laurențiu Reghecampf și o apără pe cea care încă este soția antrenorului în acte.

Elena Merișoreanu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă: "Se vor împăca"Elena Merișoreanu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă: "Se vor împăca"

Elena Merișoreanu, despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă

Artista se arată foarte afectată de ceea ce se întâmplă acum cu Anamaria. Ea consideră că aceasta încă îl mai iubește pe Laurențiu Reghecampf și că bătaia din plină stradă a fost o mare greșeală.

„Sunt tare tristă, nu vreau să o sun, să-i trimit mesaj, știu prin ce clipe grele trece. L-a iubit și încă îl mai iubește. A fost provocată să aibă acea reacție. O cunosc pe Anamaria de când era mică, am fost colegă cu mama ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar cred că se vor împăca, nu mă refer în căsnicie, ci ca părinți, au un copil și-și vor retrage plângerile.

Eu i-am cunoscut pe amândoi altfel. Pe el îl critic pentru că a ridicat mâna asupra ei, asupra unei femei. Reacția pe care ea a avut-o vizavi de partenera lui e justificată, orice femeie ar fi procedat așa. Eu îi rupeam părul din cap și o terminam. Ei și-au clădit un imperiu.

Căsnicia s-a destrămat că stăteau separați, iar el și-a făcut altă relație. Ea a fost cea trădată. Când au băgat divorțul, ea era însărcinată. Am fost criticată groaznic că i-am luat apărarea. Ana din primii ani de liceu a rămas fără tată. S-a apărat și ea cum poate. Fiica mea a vorbit cu ea, e supărată, bulversată, trebuie să plece din țară. Ceea ce s-a întâmplat, cu bătaia, e o mare pată asupra lor', a dezvăluit Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie…”

Citește și: Anunțul făcut de clubul lui Reghecampf, după bătaia dintre el și Anamaria Prodan: „Ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă”

Citește și: Elena Merișoreanu a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. A fost concurentă în primul sezon

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat'

Ce a dezvăluit despre Bebeto

Se pare că Elena Merișoreanu s-a întâlnit și cu Bebeto, după ce s-a aflat despre problemele din mariajul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Se pare că băiatul ar fi extrem de afectat de tot ceea ce se întâmplă cu părinții lui.

„Bebeto, ultima oară când ne-am văzut, a pus capul  pe mine și a început să plângă. M-a impresionat, el e un copil, nu realizează de ce s-a întâmplat asta. Copiii la școală sunt răi. El e arătat cu degetul la școală, e un copil traumatizat. Păcat că s-a ajuns aici', a completat Elena Merișoreanu.

Cum se înțelegea Ionela Prodan cu mama lui Reghecampf

Se pare că mama Anamariei Prodan a făcut mereu tot ce i-a stat în puteri ca să își ajute ginerele, pe care l-ar fi iubit foarte mult. În plus, când a murit mama lui Laurențiu Reghecampf, soacra lui i-a fost iar alături, în cele mai grele momente.

„Eram ca două surori cu Ionela, știam prin câte a trecut. A avut atâtea necazuri, a rămas văduvă. Ana a fost rebelă, un copil de bani gata. Dar prin munca lor au realizat un imperiu, trist că s-a ajuns aici.

Am rămas mama ei de suflet, am fost cam la toate evenimentele din familie. Pe el l-am cunoscut la ei acasă. Pe tatăl lui, când era director la liceu. Mama lui a trecut prin clipe grele, bine că acum e bine. Mama lui Reghe nu s-a dezlipit de la priveghi de catafalcul Ionelei Prodan. A stat tot timpul acolo. Când el a candidat la Târgoviște, mama ei ne-a adunat pe toți cântăreții, a luptat mult pentru el', a încheiat Elena Merișoreanu, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter