Emilia Popescu participă la Te cunosc de Undeva. Actrița are o fiică de 24 de ani

Publicat pe

În cel de-al 16-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pentru Emilia Popescu, proiectul Te cunosc de undeva! înseamnă întâi de toate bucuria întoarcerii la prima sa dragoste. „Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!'.

Emilia Popescu este o actriță de teatru, film și televiziune și fostă jurată a emisiunii Dansez pentru tine. A debutat în 1987 în filmul Moromeții, în rolul Ilincăi. A avut un mare rol în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan.

Dacă, înainte de Revoluția din 1989, imediat după ce a terminat Facultatea, a avut șansa să joace în câteva filme difuzate la cinematograf, după 1990, niciun producător de film nu a mai avut încredere în ea.

'Am jucat doar în patru filme, dar știe lumea cine sunt. Glumesc. Regizorii își fac o anumită imagine despre tine și, probabil considerând că sunt actor de comedie, au considerat că această imagine nu s-a prea potrivit cu perioda de după 1990. Atunci se făceau filme care arătau o Românie în care eu păream că nu mă încadrez. Mă gândesc că din cauza asta. Eram prea 'luminioasă' pentru ceea ce voiau ei să arate', a povestit îndrăgita actriță pe canalul de YouTube a lui Marius Manole.

Ce fiică frumoasă are Emilia Popescu, de la Te cunosc de undeva. Maria are 24 de ani

Pe actrița Emilia Popescu o știe toată lumea, fiind recunoscută pentru șarmul și talentul său! Puțini știu însă cum arată fiica ei în vârstă de 23 de ani! Maria nu pare să-i calce pe urme mamei sale, având alte pasiuni! Iată ce face și cum arată!

Emilia Popescu a divorțat de tatăl Mariei, muzicianul Ionuț Ștefănescu, în urmă cu 12 ani, după un mariaj de 15 ani. Fiica lor, însă, nu a prea perceput separarea, cu toate că avea numai 12 ani, dat fiind că a crescut în continuare în sânul unei familii iubitoare, rămânând în bune relații cu ambii părinți.

Tânăra de 23 de ani nu a urmat actoria precum mama ei și nici muzica precum tatăl ei, ci vrea să facă carieră în design vestimentar, fiind, deopotrivă, atrasă și de pictură. A rămas tot în domeniul artelor, dar vrea să-și croiască propriul drum.

Maria a studiat pictură și grafică încă de mică, de când era în clasa a cincea, la facultate specializându-se în design vestimentar. Anul trecut a terminat și masterul.

Citește și: Incendiu de proporții la Spitalul Matei Balș.Patru pacienți infectați cu COVID-19 au murit

Citește și: A murit Cloris Leachman.Actrița, deținătoare a unui premiu Oscar, avea 5 copii

Citește și: Elena Marin de la Survivor a ajuns de urgență la spital.Ce s-a întâmplat cu concurenta din echipa Faimoșilor

Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști, deci era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani și de atunci nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit „chemarea de la o vârstă așa fragedă, dar asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare‘, a precizat fiica Emiliei Popescu pentru Psychologies.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter