Mirela Vaida participă la Te cunosc de Undeva: „Puteam să fiu în juriu”

Publicat pe

Mirela Vaida, Pepe, Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ştefan Bănică, Ana Baniciu şi Raluka, Emilia Popescu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Romică Ţociu şi Adriana Trandafir sunt vedetele care vor intra în competiţie la Te cunosc de undeva.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida abia aşteaptă să păşească în jocul transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!', a glumit artista,

„Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!', a spus Mirela Vaida, entuziasmată.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite actrițe și cântărețe de la noi, dar și un om de televiziune foarte îndrăgit, iar din acest motiv toată lumea se așteaptă să fi urmat studii de profil. Talentul său artistic este unul înnăscut, iar dovadă stau studiile pe care le-a urmat Mirela și care sunt din cu totul altă zonă, decât cea din care își câștigă traiul acum.

Mirela Vaida participă la Te cunosc de Undeva: „Puteam să fiu în juriu'Mirela Vaida participă la Te cunosc de Undeva: „Puteam să fiu în juriu'

Și în viața personală, Mirela Vaida este o femeie împlinită. Este căsătorită, are trei copii frumoși, iar cariera este și ea pe o pantă ascendentă. Prezintă una dintre cele mai urmărite emisiuni TV din România, Acces Direct, este o cântăreață îndrăgită și o actriță foarte apreciată. Puțină lume știe că Mirela a fost un elev model și chiar dacă a urmat cursurile unui liceu foarte greu, a trecut examenul de Bacalaureat cu o notă mare.

„Eu am dat BAC-ul în 2005, zici că a trecut o eternitate. Da, la Liceul de Informatică din Iaşi. Dacă vă uitaţi în ochii mei, chiar mă şi vedeţi că sunt deşteaptă. L-am luat cu 9,62. Nu se afişau pe vremea aia că mă lăudam şi eu. Trebuie să o spun pe gură că altfel nu se află’, a spus Mirela Vaida.

Ce studii are Mirela Vaida, de a Te cunosc de undeva

Născută în Tîrgu Frumos, județul Iași, ea a absolvit cu succes Liceul de Informatică „Grigore C.Moisil' din Iasi. Între anii, 2001-2005 ea a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe care a finalizat-o cu media de licentă – 9,35. Între timp și-a luat și două atestate, de limba engleză și programator.

Mirela Vaida nu s-a oprit la facultate, ci a urmat și două masterate, unde iarăși a bifat performanțe notabile.


Între anii 2005-2006 a bifat un Master în Dreptul Comunitatii Europene în  cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (media de disertatie – 9,66), iar în 2007 un Master in Comunicare si relatii publice, in cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice.

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România.A ajuns de urgență la spital

Citește și: Ce copil frumos are Amna de la Survivor!Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște’

Pe lângă emisiunea Acces Direct de la Antena 1, ea mai este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter