Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: "Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii"

Publicat pe

Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut. Emily Burghelea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei. Cei doi îndrăgostiți au împreună și o fetiță superbă, Amedea, însă vedeta spune că nu a fost totul roz în relația lor. Au fost despărțiți timp de șase luni și nu mai spera la o împăcare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo, ai Stil!. Deși nu a reușit să câștige premiul cel mare, vedeta s-a bucurat de susținerea celor de acasă. Ulterior, a început să aibă și primele proiecte în televiziune, la Antena 1 și la Pro TV. Pe lângă cariera de succes, simpatica blondină are și o familie extrem de frumoasă alături de Andrei, tatăl fetiței sale.

Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: "Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii"Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: "Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii"

Totuși, în cadrul unui interviu, Emily Burghelea a recunoscut că nu a fost totul roz de la început și au avut o perioadă în care au stat despărțiți. Iată ce mai spune prezentatoarea de televiziune despre perioada respectivă, dar și cum a ajuns să se împace cu sufletul ei pereche.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere:„Problemele lui s-au accentuat’

Citește și: Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă! Fosta asistentă TV, somată să plătească pentru denigrarea emisiunii Acces Direct:'Fiecare postare costă 5.000 de euro'

Citește și: Ce a făcut Ana Baniciu cu premiul câștigat la Asia Express:’Mi-am luat…’

Citește și: Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan:’Nu face decât să-și batjocorească propriul copil’

Emily Burghelea a fost părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut

Totul se întâmplă cu în urmă cu ceva timp, atunci când Emily Burghelea l-a rugat pe Andrei să o ia la o conferință Google. După ce a dat mai multe telefoane, bărbatul a reușit să obțină un loc și pentru partenera lui, însă aceasta a anulat în ultimul moment totul.

Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu'. Îmi zice Nu, nu poți'. Eu De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?' Bine, hai că văd cum pot să fac'. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc'„, a spus Emily Burghelea, potrivit Ciao.

Astfel, cei doi au ajuns să se certe extrem de rău și au decis să meargă pe drumuri diferite. Însă, după 6 luni în care au stat singuri, au decis să-și mai acorde o șansă și au realizat că împreună le este cel mai bine.

Și el mi-a zis Da, bine, sigur, faci cum crezi'. Adică nu mi-a dat atunci semnalul. Nu mi-am dat seama… Am ales să rămân acasă și el nu mi-a mai răspuns la telefon. Deloc. L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns. Are și chestia asta că nu se mai împacă niciodată cu o fostă… dacă s-a rupt relația… pentru el s-a rupt definitiv.

Și la un moment dat i-am scris un mesaj la care mi-a răspuns, pe Instagram, și de atunci ne-am reîntâlnit… Efectiv ne-am dorit amândoi familie, ne doream copil. Înaintea să o facem pe Amedea am stat de vorbă și am zis Hai să facem un copil'. Și în două săptămâni a apărut Amedea. Suntem părinți înainte de toate, dar nu uitam să fim și iubiți. E foarte important„, a continuat vedete, potrivit sursei citate anterior.

Acum, cei doi îndrăgostiți au o familie extrem de frumosă împreună și o fetiță superbă, Amedea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter