Emma Zeicescu și-a anunțat plecarea de la TVR. „Unii dintre voi mi-ați urat… pensie ușoară!”

Publicat pe

Emma Zeicescu a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își anunță demisia de la TVR, după patru ani în care a prezentat emisiunea „Can Viață'. Prezentatoarea tv a dezvăluit și ce va face începând cu anul viitor.

Emma Zeicescu și-a anunțat plecarea de la TVR. „Unii dintre voi mi-ați urat… pensie ușoară!'Emma Zeicescu și-a anunțat plecarea de la TVR. „Unii dintre voi mi-ați urat… pensie ușoară!'

Emma Zeicescu și-a anunțat fanii de pe contul de Facebook, despre schimbarea din carieră prin intermediul unui mesaj emoționant. Ea va prezenta pentru ultima dată la TVR emisiunea Ca-n viață' pe 20 decembrie.

„De câteva zile îmi repet în minte un soi de monolog. N-am să lungesc prea mult momentul și pentru că, știindu-mă cum sunt, n-aș vrea să devin prea emoțională! Dragii mei, până în acest moment, eu sunt mama unui singur pui de om, Idris Rafael! Într-o zi sper să se uite la acest moment și să fie mândru de mama lui!

Am să-i explic atunci că pe lângă el, «Micuța lui», așa cum mă alintă, a mai crescut și alți pui. Poate o să sune bizar, dar pentru mine, fiecare proiect de televiziune pe care l-am crescut, a însemnat să dau din mine poate ce e mai bun și mai autentic… energia asta creatoare! Știți că , mai presus de machiaje, glorie vremelnică, poleială, ținute, și luminile platourilor….televiziunea și jurnalismul înseamnă de fapt cu totul și cu totul altceva. Înseamnă… cât de mult îți pasă! Înseamnă… cât de mult investești zi de zi în muncă ta. Înseamnă… să respecți meseria și să continui să lași ceva în urmă ta!(…)

Când am venit la TVR, în urmă cu aproape 4 ani, unii dintre voi mi-ați urat… pensie ușoară! Am zâmbit amar și mi-am jurat mie că voi face tot ce este posibil să schimb această percepție!Nu știu cât am reușit să schimb, dar cred că am reușit să sădesc o sămânța în cei care au vrut și au ales să mă urmeze! Vreau să va mulțumesc vouă, publicului de acasă, celor care va uitați la noi, pentru că fără voi….nu ar fi nimic! O mare îmbrățișare echipei mele, cu care am ras și am plâns, colegilor de platou care îmi sunt tare dragi. Le mulțumesc colegilor din redacție și celor pe care nu îi vedeți niciodată colegilor din regie.

Oamenii buni, cei cărora le pasă, cei care respectă meseria această, se întâlnesc întotdeauna! Mai devreme sau mai târziu! Să țineți minte asta! Pentru mine a venit momentul să plec din nou la drum! Am ales că de la anul să construiesc un nou proiect! Can Viață a ajuns la final, cel puțîn pentru mine. Sunt Emma Zeicescu, asta sunt… și această a fost ultima mea emisiune, aici, la TVR! Din 2020 e timpul să privim în față viitorul, să avem curajul și determinarea să inovăm, așa că ne vom revedea în online, la cea mai nouă divizie de video din piață media, divizie construită în aceste zile de colegii de la Gândul! Nu e loc pentru tristețe pentru că…Povestea merge mai departe! Până când ne revedem, știți vorba aia…Numai bine să vă fie! Mă-nclin! ✨❤️', a scris Emma Zeicescu pe pagină să oficială de Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter