Oana Roman a fost criticată dur după ce a pozat în lenjerie intimă. Cum le-a răspuns vedeta cârcotașilor

Publicat pe

Zilele trecute, Oana Roman a pozat în lenjerie intimă, ipostază cu care fanii ei nu erau obișnuiți. În timp ce unii i-au admirat îndrăzneala, alții au criticat-o, însă vedeta le-a dat imediat replica răutăcioșilor.

Oana Roman a fost criticată dur după ce a pozat în lenjerie intimă. Cum le-a răspuns vedeta cârcotașilorOana Roman a fost criticată dur după ce a pozat în lenjerie intimă. Cum le-a răspuns vedeta cârcotașilor

În imagini, Oana Roman apare îmbrăcată sumar și stă întinsă pe pat, iar pentru ipostazele în care a fotografiat, vedeta a primit o serie de critici.

„Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată', a fost replica Oanei Roman, potrivit Click! „E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap', a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Și-a anunțat despărțirea de soț, pe contul de socializare

După 8 ani de căsnicie, în care au fost împreună la bine și la rău, Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, iar vedeta a făcut anunțul pe contul ei de socializare, pentru a evita astfel speculațiile ulterioare.

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat’, a fost mesajul vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter