Este din nou baby boom la Hollywood: Vedete care urmează să devină părinţi

Publicat pe

Multe dintre vedetele de la Hollywood se pregătesc să devină părinţi pentru prima sau a doua oară. Şi, în timp ce unele staruri anunţă fericitul eveniment pe reţelele de socializare, altele aleg să păstreze discreţia asupra acestei perioade frumoase şi speciale.

 

Despre Eva Mendes şi Ryan Gosling, considerat unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood, s-a aflat că vor deveni părinţi abia la inceputul acestei luni, când actriţa se afla deja în luna a şaptea de sarcină. Eva dispăruse din luna martie din atenţia publică şi se credea că relaţia ei cu Ryan nu se află într-o perioadă tocmai bună. Iată însă că Eva şi Ryan se bucurau în linişte de aceste momente unice.

 

Actorul Christian Bale şi soţia lui Sibi îşi vor mări şi ei anul acesta familia, urmând ca fetiţa lor de 9 ani să aibă un frate sau o soră cât de curând. Bale şi-a oferit un moment de răgaz, bucurându-se de viaţa de familie, după o perioadă încărcată pe plan profesional. A jucat în American Hustle', film pe care l-a promovat intens şi care i-a adus numeroase nominalizări.

 

Mila Kunis şi Ashton Kutcher fac tot ce pot să îi ţină la distanţă pe paparazzi dornici să o fotografieze pe Mila însărcinată cu primul copil al cuplului. Acesta se va naşte spre sfârşitul anului când se crede că va fi organizată şi nunta.

 

Are un puşti, Max, de 6 ani, şi anul acesta Christina Aguilera urmează sa devină din nou mamă. Artista s-a logodit deja cu Matt Rutler, tatăl copilului.

 

Yo. Susan. Me. Baby. Girl. November. Scorpio?', a scris Robert Downey Jr pe Twitter, fericit că va avea încă un copil cu Susan. Cei doi sunt deja părinţii lui Exton, de 2 ani şi jumătate, iar actorul mai are un fiu de 20 de ani, Indio, dintr-o căsătorie anterioară.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Este din nou baby boom la Hollywood: Vedete care urmează să devină părinţiEste din nou baby boom la Hollywood: Vedete care urmează să devină părinţi

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter