Este Halle Berry însărcinată la 50 de ani? Ce replică le-a dat actrița curioșilor

Publicat pe

La 50 de ani, Halle Berry este nu doar singura femeie de culoare care a câștigat un Premiu Oscar pentru rol principal, ci și una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. În egală măsură, este admirată și pentru frumusețea ei exotică, și pentru silueta fără cusur. Acum câteva zile însă, actrița și-a alertat fanii, afișând, aproape ostentativ, o burtică ce părea de gravidă…

 

Halle Berry, la Chrysalis Butterfly Ball

 

 

Prezentă, săptămâna trecută, la Chrysalis Butterfly Ball, în Los Angeles, Halle Berry a pornit, în mod neintenționat, „bursa zvonurilor” de la Hollywood, afișând un abdomen proeminent, moment din care toată lumea a început să facă speculații cu privire la o a treia sarcină. Câștigătoarea Premiului Oscar a apărut pe covorul roșu purtând o rochie argintie ce îi scotea în evidență silueta… poate chiar prea bine, așadar presei și fanilor nu le-a scăpat niciun detaliu și, cu atât mai puțin, momentul în care actrița și-a mai și mângâiat abdomenul cu un gest protector, specific femeilor gravide.

 

 

Halle Berry și gestul care a născut speculațiile că ar fi însărcinată

 

 

Foarte puțin a durat până ce social media să ia foc, nu puține fiind site-urile care s-au grăbit să dea vestea că Halle Berry este însărcinată, făcând speculații, evident, și asupra numelui tatălui viitorului copil al actriței. Halle are doi copii – o fiică de 9 ani, Nahla, cu fostul ei iubit Gabriel Aubry, și un fiu de 3 ani, Maceo, cu fostul său soț Olivier Martinez, de care actrița a divorțat în 2016. Dat fiind că fiul ei s-a născut când actrița avea 47 de ani și cum Halle arată spectaculos și este într-o formă fizică de invidiat, nu era exclus ca actrița să mai facă un copil.

 

 

Can a girl have some steak and fries?? 🙄😉

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


Cu toate acestea, Halle a infirmat zvonurile, la fel și agenții ei, însă lumea a fost destul de greu de convins în fața „evidenței”. În cele din urmă, frumoasa mulatră a renunțat să mai convingă pe cineva și s-a folosit de umor pentru a da o ultimă replică pe Instagram, unde a postat o fotografie cu următorul comentariu: „Poate o fată să mănânce o friptură și cartofi prăjiți?', sugerând că aceasta a fost cauza abdomenului său proeminent. Păcat, ne-ar fi plăcut să nu fi fost mâncarea de vină…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter