Orlando Bloom are o nouă iubită. Iată cât de hot este noua cucerire a actorului!

Publicat pe

Uitați de Katty Perry sau de Nina Dobrev pentru că Orlando Bloom deja a făcut-o! Actorul are o nouă iubită care este super hot și căreia i-a făcut deja cunoștință cu fiul său.

După ce a vorbit deschis despre relația cu Katty Perry și s-a speculat că prietenia dintre el și Nina Dobrev ar fi ajuns la stadiul de relație, Orlando Bloom infirmă zvonurile legate de cuplul pe care l-ar forma cu actrița din „Jurnalele Vampirilor' și a fost surprins în compania unei alte fete.

În weekend, actorul din „Pirații din Caraibe' s-a bucurat de timpul liber și a ieșit cu noua iubită, dar și cu fiul său, Flynn, la plajă în Malibu. Se pare că lucrurile sunt destul de serioase între el și tânără pentru că în imagini putem observa cum iubita sa a fost nedezlipită de micuțul Flynn și au construit un castel de nisip împreună, în timp ce Orlando îi privea.

În plus, noua cucerire a lui Orlando este super hot. Aceasta și-a pus în valoare silueta într-o pereche de pantaloni scurți și un top alb și nu a avut nicio problemă să stea așezată în nisip și să îl ajute pe fiul lui Orlando să construiscă un castel perfect.

Orlando Bloom are o nouă iubită. Iată cât de hot este noua cucerire a actorului!Orlando Bloom are o nouă iubită. Iată cât de hot este noua cucerire a actorului!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Orlando Bloom și Nina Dobrev, noul cuplu de la Hollywood? 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter