Orlando Bloom și Nina Dobrev, noul cuplu de la Hollywood?

Publicat pe

După ce săptămâna trecută vorbea deschis despre despărțirea de Kary Perry, iată că Orlando Bloom nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut o nouă cucerire.

Potrivit People, actorul din „Pirații din Caraibe' ar forma un cuplu cu Nina Dobrev. Cei doi ar fi renunțat la prietenie și ar fi început o relație de iubire de curând.

Ei se cunosc de mult timp. Recent, i-am surprins ca fiind mai mult decât prieteni. Este super-casual', a spus o sursă pentru People. Totuși, aceeași sursă a mai adăugat că Bloom ar fi participat la o petrecere Coachella în compania altei femei, care nu este Dobrev, deși și ea a fost prezentă în acest weekend la festival.

Totuși, amândoi au mers, sâmbătă, la Neon Carnival. În plus, se pare că Orlando a mers peste tot cu modelul Ashley Haas, în timp de Nina Dobrev ar fi fost tot timpul prin preajmă. Sursa a mai adăugat și faptul că între actor și Dobrev lucrurile sunt ocazionale.

Un reprezentat al actriței din „Jurnalele Vampirilor' a adăugat pentru People: „Nina și Orlando sunt doar prieteni. Ei au aceeași reprezentare și aceeași prieteni în comun și de multe ori ajung în aceleași grupuri sociale. Asta este tot.'

O altă sursă a mai spus despre Bloom că „nu vrea o iubită și îi place să fie singur'.

Orlando face totul extraordinar. Are întâlniri și se distrează. O știe pe Nina de foarte mult timp. Se distrează împreună', a mai declarat sursa.

Orlando Bloom a fost căsătorit din 2010 până în 2013 cu Miranda Kerr și au împreună un băiat de 6 ani, Flynn. La finalul lunii martie, în acest an, acesta a pus capăt relației de doar 10 luni pe care a avut-o cu Katy Perry.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Orlando Bloom a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Katy Perry

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter