Cum au petrecut vedetele de Paște în acest an

Publicat pe

Familia a fost cuvântul de ordine pentru vedete în acest an, de Paște. Fie că această sărbătoare i-a prins într-o formulă nouă, mai mare, fie că au plecat pentru a celebra Învierea Domnului în stilul tradițional românesc, vedetele de la noi nu au uitat că Paștele este despre familie, iubire și liniște.

Adi Mutu a fost, cu siguranță, cel mai fericit de Paște. În Vinerea Mare, Sandra, soția lui, a adus pe lume cel de-al patrulea moștenitor al lui Adi, un băiețel de nota 10. Și Mădălina Ghenea a celebrat primul Paște în 3, iar bucuria a ținut să o împărtășească și cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a ciocnit primul ou cu micuța ei, Ella, în timp ce Simona Gherghe așteaptă cu nerăbdare să devină mamă în mai puțin de 2 luni și a sărbătorit alături de iubitul ei.

Dacă Diana Munteanu, Andreea Mantea sau Andreea Marin au ales să petreacă Paștele acasă, alături de familie, Laura Cosoi a făcut cunoștință cu tradițiile pur românești tocmai în Maramureș.

Iată cum au sărbătorit vedetele Paștele în acest an!

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Ce planuri şi-a făcut Virgil Ianțu pentru Paşte 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter