Cum au petrecut vedetele de Paște în acest an

Publicat pe

Familia a fost cuvântul de ordine pentru vedete în acest an, de Paște. Fie că această sărbătoare i-a prins într-o formulă nouă, mai mare, fie că au plecat pentru a celebra Învierea Domnului în stilul tradițional românesc, vedetele de la noi nu au uitat că Paștele este despre familie, iubire și liniște.

Adi Mutu a fost, cu siguranță, cel mai fericit de Paște. În Vinerea Mare, Sandra, soția lui, a adus pe lume cel de-al patrulea moștenitor al lui Adi, un băiețel de nota 10. Și Mădălina Ghenea a celebrat primul Paște în 3, iar bucuria a ținut să o împărtășească și cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a ciocnit primul ou cu micuța ei, Ella, în timp ce Simona Gherghe așteaptă cu nerăbdare să devină mamă în mai puțin de 2 luni și a sărbătorit alături de iubitul ei.

Dacă Diana Munteanu, Andreea Mantea sau Andreea Marin au ales să petreacă Paștele acasă, alături de familie, Laura Cosoi a făcut cunoștință cu tradițiile pur românești tocmai în Maramureș.

Iată cum au sărbătorit vedetele Paștele în acest an!

Cum au petrecut vedetele de Paște în acest anCum au petrecut vedetele de Paște în acest an

Alexandra Popescu

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Ce planuri şi-a făcut Virgil Ianțu pentru Paşte 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter