Vedete la festivalul Coachella. Leonardo DiCaprio a fost surpriza acestei ediții!

Publicat pe

Ținutele lejere au fost, ca de fiecare dată, outfit-ul preferat al vedetelor la festivalul Coachella din acest an. Dacă ne așteptam ca Emily Ratajkowski sau Paris Hilton să fie prezente incontesatibil la eveniment, surpriza din acest an a fost Leonardo DiCaprio.

Actorul s-a ferit de aparatele de fotografiat și și-a ascuns chipul sub o șapcă și sub gluga unui hanorac negru. Acesta s-a îmbrăcat foarte lejer și a venit la festival pe înserat pentru a nu se expune foarte mult.

Printre cele mai bine îmbrăcate vedete de la Coachella, în acest an, sunt nominalizate Emily Rataikowski, Alessandra Ambrosio, care a venit cu fiica sa de 8 ani, și Paris Hilton, care a avut o ținută foarte colorată, dar sexy în același timp.

Iată ce alte vedete au participat la festivalul Coachella și ce ținute au ales!

Vedete la festivalul Coachella. Leonardo DiCaprio a fost surpriza acestei ediții!Vedete la festivalul Coachella. Leonardo DiCaprio a fost surpriza acestei ediții!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Beyonce are interzis la festivalul Coachella 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter