Antonia a fost eliminată din competiția „Uite cine dansează”. Nu și-a putut stăpâni lacrimile!

Publicat pe

Cea de-a 8-a ediție a emisiunii „Uite cine dansează' nu a fost una cu noroc pentru Antonia. Aceasta a fost eliminată după ce a trebuit să se dueleze cu Sandu Lungu și Raluca Netca.

Antonia se afla la a treia nominalizare pentru a părăsi competiția, așa că duelul nu reprezenta ceva nou pentru ea, însă presiunea și emoțiile au copleșit-o. Vestea eliminării a fost primită de artistă ca un adevărat șoc, așa că nu și-a putut stăpâni lacrimile și a părăsit platoul plângând.

Mut de uimire a rămas și Alex Velea atunci când a auzit verdictul, însă el și-a putut păstra cumpătul, deși tristețea a fost mare.

Tristă și cu lacrimi în ochi, Antonia a mărturisit faptul că experiența unui concurs de dans ca acesta a fost una foarte frumoasă, de neuitat, însă este tristă că totul se termină. Vedeta și-a petrecut atât ziua de naștere, cât și Paștele la repetiții.

Am împlinit 28 de ani, am 3 copii și un bărbat minunat. Este totul minunat, nu aș schimba nimic, nu aș face nimic diferit', a declarat Antonia.

Totuși, ea poate fi fericită că în concurs a rămas în continuare Alex Velea, iubitul ei, care se descurcă foarte bine și face echipă bună cu partenera sa, Ecaterina Dosan.

Și Mihaela Rădulescu regretă eliminarea Antoniei și a și postat un mesaj de încurajere pentru artistă pe pagina sa de Instagram.

O fată adorabilă puternică  și o dansatoare extraordinară. Îți mulțumesc pentru toată munca grea și pentru că ai fost cea mai bună în inima mea', a fost mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Antonia.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Antonia, în lacrimi la „Uite cine dansează'. A povestit cel mai greu moment din viața ei plângând

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter