Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou surprinzătoare la „Uite cine dansează”. Ținutele total opuse au uimit telespectatorii!

Publicat pe

A doua zi de Paște a adus o nouă confruntare între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, însă doar în ceea ce privește ținutele. Cea de-a 8-a ediție a emisiunii „Uite cine dansează' le-a găsit pe cele două destul de diferite din punct de vedere al styling-ului, și putem spune că atât Andreea, cât și Mihaela au tras lozul câștigător.

Așa cum ne-a obișnuit, Andreea Marin a punctat din nou și a ales o ținută care o avantajează. Deși a uimit de-a lungul edițiilor prin ținute sexy, care i-au pus în valoare silueta, de această dată Zâna a optat pentru o rochie mai sobră, lungă până în pământ, în stilul anilor 40, semnată Cristina Săvulescu, dar care i-a evidențiat talia printr-o curea bej, în aceeași nuanță cu rochia. Tot în stilul anilor 40 au fost și coafura și machiajul, care au avantajat-o pe jurată.

Pe de cealaltă parte, Mihaela Rădulescu a fost opusul Andreei Marin în ceea ce privește ținuta aleasă. Într-o creație Dana Budeanu, așa cum ne-a obișnuit, prezentatoarea a strălucit la propriu într-o rochie mulată, peste genunchi, argintie. Ținuta a fost completată de o pereche de sandale cu toc, multe brățări, make-up smokey eyes și o coafură lejeră. Dacă în alte ediții nu a fost prea inspirată în alegerea rochiilor, de această dată putem spune că Mihaela tras lozul câștigător.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou surprinzătoare la „Uite cine dansează'. Ținutele total opuse au uimit telespectatorii!Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou surprinzătoare la „Uite cine dansează'. Ținutele total opuse au uimit telespectatorii!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Andreea Marin, extrem de sexy, iar Mihaela Rădulescu ca o mireasă – așa și-au făcut apariția cele două la „Uite cine dansează' 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter