Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală: „Să dărâm un pic mitul acesta”

Publicat pe

Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie dacă Chefi la Cuțite este sau nu o emisiune regizată. În cei 10 ani care au trecut de când a apărut acest show culinar la Antena 1, mulți telespectatori s-au întrebat dacă este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată. Una dintre fostele concurente s-a săturat de aceste zvonuri care s-au tot vehiculat de-a lungul timpului. Roxana Crudu, așa cum se numește Oxi în buletin, a făcut parte din echipa aurului roz, condusă de Florin Dumitrescu în sezonul 10. Tânăra are un canal de TikTok, unde este extrem de activă, iar aici a și făcut dezvăluirile despre culisele show-ului culinar de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie dacă Chefi la Cuțite este sau nu o emisiune regizată. Oxi a impresionat pe toată lumea cu talentul ei culinar, din preselecții. Nu a avut deloc o viață ușoară, după ce a fost abandonată la doi ani într-o gară. Ulterior, în adolescență a luat-o pe căi greșite. Din fericire, a ajuns să lucreze în Germania și și-a descoperit pasiunea pentru arta gastronomică.

Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală: „Să dărâm un pic mitul acesta'Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală: „Să dărâm un pic mitul acesta'

Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată?

Tânăra care a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu s-a săturat de toți cei care spun că emisiunea de la Antena 1 este regizată. Mai mult decât, ea consideră că este posibil ca unii concurenți să fie prefăcuți, dar ei sunt cei care aleg asta.

„Am tot văzut săptămâna aceasta tot felul de comentarii cum că Chefi la cuțite ar fi regizat și am zis hai să vin și eu cu părerea mea și să dărâm un pic mitul acesta. Dar, în primul rând, înainte să încep aș vrea să menționez că toți cei care comentează afirmațiile acestea sunt oameni care stau pe canapea și care nu au participat niciodată la Chefi la cuțite și comentează despre niște oameni care au muncit 15-16 ore pe un platou de filmare. Bun, să începem cu părerea mea.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a părăsit nervos platoul Chefi la cuțite. Ce l-a scos din sărite: „Sper să mai vorbească sezonul ăsta cu mine…'

Citește și: Armin Nicoară a vrut s-o înșele pe Claudia Puican, dar a fost prins: „Dacă vrei să mergi cu altă fată, trebuie să fiu cu voi în cameră”

Citește și: Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite, dar Florin Dumitrescu a salvat-o: „E ca și cum am primit o a doua viață”

Citește și: Actrița Joana Benedek s-a căsătorit la 50 de ani. Imagini spectaculoasă de la nuntă: „Te iubesc, frumoasa mea româncuță”

Păi, în primul rând eu vorbesc despre mine. Pe mine nu m-a pus nimeni să gătesc ceva anume, în afară de temele care au fost impuse de Gina. Nu mi-a spus nimeni să vorbesc despre nu știu cine nu știu cum, nu mi-a spus nimeni să fac nu știu cum, să mă maimuțăresc, să înjur. Fiecare om a fost el așa cum e în viața lui. Toți cei care au ieșit, fraților, le-am văzut mâncarea. Că au fost bucătari buni sau mai puțin buni, că nu au făcut față presiunii, asta a fost strict treaba lor, dar vă mai zic încă o dată„, a povestit Oxi, conform Libertatea pentru Femei.

Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală

După ce a postat clipul respectiv pe TikTok, o parte dintre urmăritorii lui Oxi i-au atras atenția în legătură cu Gabriel Drăgușanu. Se pare că fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea ar fi dat de înțeles pe internet că show-ul culinar ar fi regizat.

„Nu m-a pus nimeni să fac absolut nimic pentru show. Eu am fost acolo eu, au fost comentariile mele, mâncărurile mele și ideile mele. Așa cum pentru fiecare concurent a fost la fel. Fiecare concurent a fost așa cum este el. Acum, dacă cineva a jucat teatru, a fost pentru că așa a vrut concurentul, nu pentru că l-a pus Antena 1. Deci, nu mai spuneți că este regizat. Nu-ți trebuie regie la atâția oameni care sunt în competiție, e destul că au caractere diferite și fac ei show', a mai spus Oxi, pe contul ei de TikTok.

„Fiecare spune ce vrea ca să își scoată imaginea, toți vor să își spele imaginea. Eu am fost acolo, de ce aș minți, că poate apar și eu în vreun fel. E mai ușor să dai vina pe altele decât să îți asumi. Mănâncă toți, și noi și angajații de la Antena, toată lumea. (n.r. despre mâncarea gătită de concurenți, care rămâne după jurizare)

Băi, eu nu cred că ar fi acceptat vreun concurent ca imaginea lui să fie pătată sau ceva printr-o regie. Contractul nu mai este valabil. (n.r. contractul care le interzice să dezvăluie informații despre emisiune). Nici ei nu știu ale cui sunt, am fost lângă ei și nu au cum să joace emoțiile atât de bine. Își apără concurenții când își dau seama a cui e fiecare. Nu am luat, mi-am plătit singură tot în afară de cazare (n.r. dacă a primit bani de la Antena 1)”, a mai dezvăluit Oxi despre Chefi la Cuțite.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter