Eugenia Șerban, despre viața după cancer și moartea fostului soț: "Acum iubesc și sunt iubită!"

Publicat pe

La 51 de ani, Eugenia Șerban poate, în sfârșit, să afirme că este fericită și liniștită, după un lung șir de drame care i-au presărat viața. Actrița a găsit mereu puterea de a merge mai departe, deși lovitura pe care i-a dat-o cancerul părea că o pune la pământ. Nu a fost așa, iar acum zâmbește din nou!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cumpenele și obstacolele prin care a trecut nu au doborât-o, ba chiar au făcut-o mai puternic, omul învingător care este astăzi. Puțină lume știe că Actrița a avut o relație amoroasă în anii 1990 cu un cetățean de origine arabă. Împreună au făcut un copil, un băiat care are acum 27 de ani, pe nume Lorans Bataineh, însă a vorbit foarte rar despre tatăl fiului ei. Între timp, bărbatul a murit.

Eugenia Șerban, despre viața după cancer și moartea fostului soț: "Acum iubesc și sunt iubită!"Eugenia Șerban, despre viața după cancer și moartea fostului soț: "Acum iubesc și sunt iubită!"

Eu când am divorțat, am divorțat iubind. Dar mi-am dat seama că nu are rost să mai continuăm. Fostul meu bărbat a fost cel mai în vârstă bărbat din viața mea. Nu mai este printre noi. Când am fost foarte tânără am suferit foarte tare, am fost înșelată și am băgat imediat divorț. Cel mai urât lucru pentru mine e trădarea', a mărturisit actrița, într-un interviu la Kanal D.

Actrița în vârstă de 51 de ani mărturisește că a fost înșelată de partenerul de viață:

Am avut și un iubit cu 14 ani mai mic decât mine, dar nu a mers. Eu nu am înșelat, dar am fost înșelată. Acum iubesc și sunt iubită. Am avut iubiți care m-au răsfățat cu cadouri scumpe. Mi s-au pus chiar diamante în pomul de Crăciun.

Citește și: Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket:„Au fost două operații grele’

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Bianca Drăgușanu a anunțat nunta:'Noi vom sfârși împreună'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Replica lui Gabi Bădălău:’Am și eu filmulețe’

A fost diagnosticată cu două forme de cancer

Despre Eugenia Șerban se poate spune că a trecut prin Iad, iar acum s-a întors mai putenică și mai hotărâtă să lupte pentru viață ca niciodată. A reușit să învingă de două ori cancerul, se recuperează încet, încet și se pregătește psihic pentru o nouă intervenție chirurgicală.

În 2019, Eugenia Șerban fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat nu mai puțin de 12 ore pe masa de operație.

„Cancerul nu doare, cancerul doare numai în faze terminale. E o boală perfidă, e o boală care te lovește cu zâmbetul pe buze, când deja o simți, nu mai ai cu cine lupta. Eu nu am simțit cancerul. Am avut noroc. L-am descoperit la timp, în fază incipientă. Dar tratamentele sunt dure.

Auzi cuvântul cancer în fiecare zi și trebuie să te obișnuiești cu acest cuvânt. Acum și-a pierdut puterea în fața mea. Nu mai are aceeași rezonanță, nu mă mai sperie. Știu că pot să lupt cu el și știu că l-am învins. A fost cel mai de temut dușman cu care am luptat  în  această viață. Și am ieșit învingătoare.', a dezvăluit Eugenia Șerban pentru VIVA!

În prezent Eugenia Şerban se simte bine, merge regulat la control şi are grijă de sănătatea sa.

În viața mea nu va mai există ‘nu pot’, căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi’, a mai mărturisit actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter