Eva Longoria şi Victoria Beckham – Cele mai bune prietene

Publicat pe

Eva Longoria s-a căsătorit recent în Mexic cu Antonio Baston şi a a avut parte de o nuntă de vis. Acum, aflată în luna de miere, Eva a dezvăluit o nouă fotografie de la nuntă, în care apare împreună de buna ei prietenă, Victoria Beckham.

 

Aceasta i-a creat superba rochie de mireasă de culoare albă, în care Eva s-a simţit excelent. „Aceasta este rochia de mireasă la care am visat. Mulţumesc Victoria Beckham pentru cea mai bună viziune asupra acestei rochii', a scris actriţa pe pagina sa de Facebook.

 

Victoria Beckham a postat şi ea o fotografie de la nunta Evei în care apare împreuna cu aceasta. Cele două se pregătesc pentru marele eveniment, Victoria ajutând-o să încalţe pantofii creaţi de Brian Atwood.

 

Designerul pare o soră mai mare care o ajuta pe Eva în cea mai importantă zi din viaţa ei. In timp ce Eva râde cu gura până la urechi, Victoria este serioasă ca de obicei.

 

Foto: Instagram

 

Eva Longoria şi Victoria Beckham – Cele mai bune prieteneEva Longoria şi Victoria Beckham – Cele mai bune prietene

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter