Evoluția spectaculoasă a Emmei Watson! 8 filme cu actrița pe care trebuie să le vezi!

Publicat pe

Emma Watson a uimit prin aparițiile sale pe covorul roșu de la premiera filmului „Beauty and The Beast'. Rochiile pe care le-a purtat au atras atenția criticilor de modă care au lăudat-o cu fiecare ocazie. De aceea, considerăm că actrița a avut o evoluție frumoasă de la era „Harry Potter' și până acum

Emma Watson, după cum toată lumea știe, a debutat ca actriță încă de la vârsta de 9 ani, când a fost aleasă pentru rolul lui Hermione Granger din seria „Harry Potter'. Însă actrița, după 10 ani în care am admirat-o în cele 7 serii „Harry Potter', a avut și alte roluri memorabile în filme, ultimul care ne-a atras atenția fiind „Beauty and The Best'.

Noi am făcut o selecție a filmelor în care joacă Emma Watson, așa că iată cum a evoluat actrița de-a lungul anilor!

„Harry Potter' – 2001-2011

Prin rolul lui Hermione care a consacrat-o, Emma a crescut, s-a maturizat și a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood la doar 26 de ani.

„My Week With Marilyn' – 2011

Emma o interpretează pe Lucy în drama „My Week With Merilyn', un film bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma „The Prince and the Showgirl'.

„The Perks of Being a Wallflower' – 2012

În acest film, Emma este Sam, o prietenă a lui Charlie, un adolescent căruia îi prezintă  lumea sexului, a drogurilor și a relațiilor complicate.

„The Bling Ring' – 2013

Emma Watson este în „The Bling Ring' o adolescentă scăpată de sub control din cauza naivității și a entuziasmului amplificate de cultul celebrităților.

„This Is The End' – 2013

Din cauza unor evenimente neobișnuite și a catastrofale care devastează orașul Los Angeles, Emma Watson și câțiva prieteni se baricadează într-o casă pentru a supraviețui și aici începe lupta.

„Noah' – 2014

Emma Watson, sau Ila în Filmul „Noah', este personajul unei povești biblice, care trebuie să ajute la salvarea vieții pe Pământ.

„Beauty and The Beast' – 2017

Emma este „Frumoasa' în noul film care a apărut de curând în cinematografe. Pentru acest rol, Emma a refuzat să joace în „La La Land'.

„The Circle' – 2017

Deși va avea premiera abia în luna mai, rolul Emmei Watson în „The Circle' pare unul interesant. Aceasta o interpretează pe Mae, o fată care se angajează la gigantul tehnlogic The Circle unde își creează o identitate online completă și extrem de transparentă. Din cauză ca trebuie să renunțe la intimitate, Mae începe să fugă de tehnologia omniprezentă.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Emma Watson , look dramatic la premiera Frumoasa şi bestia' de la New York

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter