Cum i-a schimbat Smiley viața lui Sore! Iată ce spune artista despre acesta!

Publicat pe

Smiley poate fi numit și îngerul păzitor al lui Sore. Acesta a descoperit-o pe artistă și i-a oferit șansa să devină una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, iar pentru asta Sore îi este recunoscătoate și poate vorbi într-una numai de bine despre el.

Deși a început să cânte la doar 3 ani, artista a cunoscut succesul abia după ce Smiley a luat-o sub aripa sa protectoare în studioul Ha Ha Ha Production, dar și după rolul pe care l-a avut în serialul „Pariu cu Viața' care a consacrat-o.

Mi-a plăcut să cânt de mică. La 10 ani am fost la o emisiune de talente și acolo mi s-a accentuat apetitul pentru muzică și au urmat 2 trupe din care am făcut parte, trupa Dolly când eram mică și trupa Crazy Win când eram adolescentă și de acolo a apărut Smiley, de acolo a venit „Pariu cu Viața', a spus Sore pentru Viva!.

De aceea, nu putea să lipsească la concertul aniversar de 10 ani de carieră solo al lui Smiley, acolo unde îl va susține pe artist.

Da, bineînțeles, cum aș putea să lipsesc la o asemenea aniversare. În fiecare an am fost alături de el. Nu știu dacă s-a stabilit cine va cânta în deschiderea lui, dar m-aș bucura să mă număr printre artiști. Altfel voi fi în primul rând și la început în backstage să îl susțin pentru că 10 ani de carieră înseamnă ceva.'

Cu ceva timp în urmă au existat zvonuri cum că Sore și Smiley ar forma un cuplu, așa că presa i-a cuplat ceva vreme până ce s-a confirmat că artista se iubește cu avocatul Mircea Julean, alături de care are și o fetiță, pe Erin, care împlinește, pe 25 martie, un an.

S-a dovedit ulterior că ea și Smiley sunt dor buni prieteni, dar Sore ne-a spus totuși și de ce ține atât de mult la solist, alături de care și-ar dori și o colaborare, dar să îl și imite în emisiunea „Te cunosc de undeva', acolo unde este concurentă.

Cu Smiley mi-aș dori (o colaborare), oare o să am? De ce? Păi spuneți voi de ce îl urmăriți pe Smiley? Uite d-aia îmi place și mie de el. (…) Mi-ar plăcea să îl imit pe Smiley. Măcar pe el îl cunosc și aș sti să îi fac toate gesturile', a spus Sore zâmbind.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Cum reușește Sore să mențină echilibrul dintre familie și carieră de când este mamă: „Mă trezesc în fiecare zi la 5:30!'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter