Extrem de geloasă, Michelle Obama era terifiată că va fi înșelată de Barack! Ce actrițe au fost interzise la Casa Albă

Publicat pe

Michelle și Barack Obama sunt doua dintre personalitățile cele mai apreciate ale lumii, însă puțini știu că fosta Primă Doamnă avea și ea sensibilitățile ei… Cel puțin în privința relațiilor, fie ele și amicale, pe care Barack le avea cu femeile din jurul său. Pe scurt, Michelle Obama era geloasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu e un secret pentru nimeni că cei mai mulți dintre președinții americani aveau amnte, așadar nu întâmplător Michelle Obama a ținut să se asigure, pe timpul mandatului soțului ei, că Barack nu va călca strâmb. Dacă JFK a avut-o pe Marilyn Monroe, iar Clinton s-a iubit cu Monica Lewinsky, soția lui Barack Obama, de o gelozie excesivă, a avut mult de suferit, fie și numai creând scenarii pe tema asta!

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Conform unei cărți biografice neautorizate, The Amateur, apărută în 2012, se pare că Michelle Obama era obsedată să fie prima și unica femeie din viața soțului ei. Deși la vremea aceea, cei doi soți erau căsătoriți deja de 21 de ani, iar fiicele lor erau adolescente, fosta primă doamnă era, menționează autorul Edward Klein, surprinzător de geloasă pe soțul ei și mai ales pe atenția pe care i-o acordau admiratoarele.

Michelle Obama, neobișnuit de geloasă

Klein povestea că Michelle Obama se asigura că soțul ei este monitorizat la fiecare întâlnire cu persoane de sex opus, tocmai pentru a nu comite greșelile înaintașilor săi… Povestea sa este susținută de mărturiile a nu mai puțin de 200 de prieteni și rude de-ale cuplului, care au descris pe larg crizle ede gelozie și vizitele-surpriză pe care i ler făcea Michelle soțului ei, cu intenția de a-l prinde în flagrant.

„Michelle Obama este foarte geloasă, aș spune chiar neobișnuit de geloasă. Majoritatea persoanelor după atâtia ani de mariaj, au încredere și nu-și urmăresc soții și nici nu-i controlează”, spunea o sursă din anturajul celor doi”.

„Michelle pare să nu aibă deloc ]ncredere în Barack. Insistă să-i știe fiecare mișcare și dă buzna peste el în tot felul de momente nepotrivite. Ea a dat de înțeles foarte clar, în cercul ei de apropiați, că dorește ca femeile din proximitatea lui Barack să fie supravegheate și vrea să fie informată pe cine pune el ochii sau cu cine devine mai apropiat”, a mai menționat sursa.

De altfel, în afară de asta, faptul că Michelle a vrut să-i controloze lui Barack și viața politică, aproape i-a dus la divorț pe cei doi în anul 2000.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

Lista neagră a femeilor periculoase

Gelozia ei s-a abătut chiar și asupra faimoasei Oprah Winfrey, fosta Primă doamnă considerând că aceasta, cu miliardele ei și stilul său de viață elitist, nu ar fi fost un bun sfătuitor al lui Barack. Ce-i drept, Oprah se oferise într-un show să redecoreze Dormitorul Lincoln de la Casa Albă și să o ajute pe Michelle în privința evenimentelor sociale. Acela a fost, evident, sfârșitul începutului unei frumoase prietenii… Michelle Obama glumind inclusiv pe tema kilogramelor lui Oprah, care i-ar fi și dat replica:

„Michelle urăște oamenii grași și nu vrea să mă vadă învârtindu-mă pe la Casa Albă”.

Chiar dacă biografia scrisă de Edward Klein a fost respinsă, nenumăratele articole apărute în presă de-a lungul vremii arată că, în privința geloziei lui Michelle, există mai mult decât un sâmbure de adevăr. Drept urmare, acum câțiva ani circula deja în presă a listă neagră a femilor pe care Michelle Obama nu le dorea în proximitatea soțului ei. Conform National Enquirer pe locuri fruntașe se aflau Scarlett Johansson și Kerry Washington, cărora, considera Prima Doamnă, le plăcea prea mult să flirteze…

Kim Kardashian, printre potențialele rivale

Michelle Obama era geloasă și nu a fost prea fericită nici când în campania electorală prezidențiale admiratoarele îl îmbrățișau sau îi strecurau bilețele cu numărul lor de telefon.

„Aș vrea să le spun ceva femeilor astea: Dispăreți! Faceți-vă o viață! E foarte jenant ce faceți”, ar fi comentat Michelle.

De altfel, în vizorul Primei Doamne ar fi intrat și Kim Kardashian. Conform National Enquirer, lui Barack i s-ar fi interzis, în 2014, să stea departe de faimoasa socialite și de „infamul ei posterior imens”. Nu în ultimul rând, este de notorietate filmarea care îi surprinde pe Barack și pe prim-ministrul Danemarcei, blonda Helle Thorning-Schmidt, flirtând amuzați, în timp ce privirea lui Michelle, extrem de îmbufnată, părea să taie în carne vie.

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter