Felicia Filip și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme: "Am crescut copiii din familie ca și când ar fi fost ai mei"

Publicat pe

Felicia Filip a avut un parcurs fabulos în carieră, dar și în viața personală, faimoasa soprană fiind binecuvântată cu un mariaj cum rar mai întâlnești în ziua de azi. Căsătorită de 32 de ani cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu, soprana face mărturisiri emoționante despre povestea lor de dragoste și nu numai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Felicia Filip și regizorul de operă Cristian Mihăilescu s-au întâlnit în vremea când el era tenor la Opera Națională și făcea și cronică muzicală. Își spuneau povești în stația autobuzului care o ducea acasă și vorbeau despre tot și toate. Cununia civilă au făcut-o între două repetiții pentru un spectacol important… Și iată că mariajul lor durează de 32 de ani. Soprana mărturisește că, deși nu au fost binecuvântați cu copii, au deja o familie mare.

Felicia Filip și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme: "Am crescut copiii din familie ca și când ar fi fost ai mei"Felicia Filip și soțul ei, poveste de dragoste ca-n filme: "Am crescut copiii din familie ca și când ar fi fost ai mei"

Felicia Filip, o poveste de dragoste ca-n filme. Au 32 de ani de mariaj

Felicia Filip (63) este una dintre puținii oameni care au avut norocul să-și găsească sufletul-pereche și să-i rămână alături o viață… Pentru că faimoasa Soprană și regizorul de Operă Cristian Mihăilescu împlinesc anul acesta 32 de ani de căsnicie. O căsnicie bazată pe iubire necondiționată, dar și pe o pasiune pe care o împărtășesc amândoi – muzica – și care i-a adus împreună.

Citește și: Soprana Felicia Filip, poveste dramatică de viață: „Dacă nu ar fi murit sora mea, probabil că eu nu aş fi existat!”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Felicia Filip și soțul ei. S-au îndrăgostit în stația de autobuz și sunt căsătoriți de 29 de ani: „Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările'

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție:„Mi-a fost frică să nu…’

O altă poveste frumoasă e întâlnirea cu jumătatea mea, cum îi place lui să spună. Încercările le-am împărțit, iar bucuriile le-am îndoit sau înmulțit. Și am fost întotdeauna cu grijă să-l punem în valoare pe cel care merită dintre noi. Să dăm un pas înapoi ca el să fie în lumină.

Iubire necondiționată. Eram o tânără la început de drum, iar el era și pe atunci preocupat de tânăra generație, de elevii și studenții care-i băteau la ușa destinului. Făcea și cronică muzicală și am fost remarcată de el ca voce, apariție. Ne-am  întâlnit pe scena Operei Naționale și împărțeam aplauzele într-un fel sau altul, ai nevoie de susținere acolo. Bulgărele de iubire care este acolo și așteaptă să vină spre tine.

Și am simțit acest lucru din partea lui, și din partea celor care m-au înconjurat cu dragoste de fiecare dată. Și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că îmi demonstrează și îmi transmite tot timpul semnale și răspunsurile la întrebările mele. Sunt un copil răsfățat al sorții, iubită de Dumnezeu”, a dezvăluit Felicia Filip pentru click.ro.

„Primul născut din familia noastră l-am preluat eu”

Deși nu au fost binecuvântați cu moștenitori, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu au o familie mare și, mărturisește artista, de ceva vreme, s-a născut și primul strănepot. Mai mult, soprana a dezvăluit că s-a ocupat încă de la început, de copiii veniți pe lume în familia lor, pe care i-a înconjurat cu toată dragostea și atenția ei.

„Nu, nu avem copii, dar am nepoți, am chiar strănepoți, în sensul în care sora și fratele meu au copii. Trebuie să vă spun, dacă este să mă laud, am crescut copii ca și când ar fi fost ai mei. Primul născut din familia noastră, de la vârsta de cinci zile, când a venit acasă cu mămică lui, l-am preluat eu, pentru că mămicii i-a fost teamă să pună mâna pe el să-l spele, iar de la 5 zile eu i-am făcut baie.

Eu a trebuit să plec la un concurs în Barcelona când copilul avea zece luni și a realizat că nu știe să-i facă baie copilului. Acum suntem posesorii unui strănepot de câteva zile, îl cheamă Gabriel Costin, așa că suntem bogați și dăruiți de Dumnezeu din toate punctele de vedere”, a mai spus Felicia Filip pentru sursa citată.  

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter