Femeia virgină până la 41 de ani, care a avut 100 de iubiți, anuntă că este însărcinată: "A meritat să aştept atât de mult"

Publicat pe

O femeie care a așteptat până la vârsta de 41 de ani să-și piardă virginitatea a anunțat că așteaptă primul copil.

Amanda McCracken, acum în vârstă de 42 de ani, este o scriitoare din Colorado care a așteptat până la vârsta de 41 de ani să-și găsească jumătatea. Cu toate că a avut mai mulți iubiți, în jur de 100, femeia nu a vrut să întrețină relații intime cu partenerul nepotrivit. A așteptat să găsească bărbatul perfect și nu îi pare rău deloc că a fost nevoită să aștepte atât de mult.

Citește și: Keanu Reeves iubește din nou, după două decenii de singurătate!Femeia care l-a convins să renunțe la burlăcie nu arată ca un star de cinema

„Până la 40 de ani, pot spune că am avut 100 de iubiţi. Cu 50 dintre ei, am fost intimă, dar nu am făcut sex normal cu niciunul dintre ei pentru că simţeam o reţinere', a povestit Amanda.

Femeia este însărcinată în 4 luni

Acum a dat și vestea cea mare: este însărcinată și extrem de emoționată la gândul că o să devină mamă.

Amanda l-a întâlnit pe bărbatul vieții ei, un baterist pe nume Dave, în vara anului 2018. Zece luni mai târziu ei au întreținut relații intime în timpul unei vacanțe romantice în Polinezia Franceză.

Lucrurile s-au petrecut destul de repede. Două luni mai târziu s-au căsătorit, iar acum Amanda a anunțat că este însărcinată în patru luni, transmite Daily Mail.

Citește și: Cine este Stela Bizdu, femeia care a rămas fără un picior în urma unui accident și a devenit influencer:„Nu e un handicap, e o frumusețe altfel!'

Femeia nu ar fi așteptat atât de mult din vreun considerent religios sau etic, ci doar pentru că ea crede cu tărie în ideea de suflete pereche. Și a reușit, 41 de ani mai târziu, acum fiind extrem de fericită și împăcată cu decizia pe care a luat-o, scrie spynews.ro.

„A meritat să aştept atât de mult pentru că a fost într-adevăr ceva foarte special. Partida de sex a fost fantastică, dar nu asta contează, ci faptul că s-a întâmplat cu omul care mă poate iubi la fel de mult cum îl iubesc eu', a mai spus Amanda.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Nadine, secretul unei relații de durată:”Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter