Manuela Hărăbor va juca în serialul Vlad. Ce părere are despre rol și cum se va acomoda

Publicat pe

Manuela Hărăbor este noua actriță din serialul Vlad! Fanii cunoscutei producții au fost plăcut surprinși de noua apariție în povestea palpitantă. Iată ce spune artista despre noul rol pe care-l va interpreta!

Manuela Hărăbor va juca în serialul Vlad. Ce părere are despre rol și cum se va acomodaManuela Hărăbor va juca în serialul Vlad. Ce părere are despre rol și cum se va acomoda

Manuela Hărăbor se alătură echipei din serialul Vlad! Din data de 24 februarie, frumoasa actriță va fi parte a poveștii complicate din una din cele mai urmărite producții românești.

Cunoscută publicului datorită unor filme emblematice precum Veronica sau Pădureanca, actrița încearcă acum rolul unei femei de carieră cu o funcție importantă. În noul sezon, aceasta va avea un impact puternic asupra personajului principal.

Manuela a susținut că este bucuroasă de noul proiect și că-și dorește ca rolul pe care îl are să aducă un plus de valoare poveștii deja creionate în cele două sezoane.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură'


Vlad a avut premiera pe data de 25 februarie a lui 2019, iar la momentul actual are adunate 27 de episoade.

Serialul spune povestea unui tânăr închis pe nedrept în urma unei înscenări a unui jaf. Cei care l-au trădat au fost chiar prietenii lui, iar după alte experiențe traumatizante el primește o nouă șansă de la viață. Cezar devine mentorul lui, iar Elize, singura mare dragoste a lui, îl trădează la scurt timp după ce crede că viața lui este pe linia de plutire.


Manuela Hărăbor este o actriţă talentată, cu o carieră longevivă şi de succes, fiind un nume binecunoscut în lumea filmului şi a teatrului. Aceasta a devenit cunoscută publicului românesc încă de la debut, datorită unor filme emblematice precum „Veronica şi „Pădureanca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter