Fetița Oanei Roman are probleme de sănătate. Isabela a fost internată în spital

Publicat pe

Fetița Oanei Roman are din nou probleme de sănătate. Isabela a făcut temperatură mare, iar vedeta a fost nevoită să se întoarcă de la munte, acolo unde se afla, pentru a petrece Revelionul. Din păcate, micuța a rămas internată în spital, pentru investigații.

Fetița Oanei Roman are probleme de sănătate. Isabela a fost internată în spitalFetița Oanei Roman are probleme de sănătate. Isabela a fost internată în spital

Clipe grele pentru Oana Roman,care de sărbători, a ajuns cu Isabela la spital. Fetița a făcut febră și nu a cedat la niciun medicament, după cum a spus chiar mama ei, pe contul de socializare.

„Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament . Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!', a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

De Crăciun, Oana Roman și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine, în care apare alături de Marius Elisei și fetița lor. Vedeta a anunțat recent, că s-a separat de soțul ei, însă au petrecut sărbătorile în familie.

S-au despărțit, însă nu au decis dacă vor divorța

Oana Roman a dezvăluit recent, că ea și Marius Elisei s-au despărțit, însă nu au decis dacă vor divorța sau nu. Vedeta recunoaște că a trecut printr-o perioadă grea și se simte epuizată, însă cu siguranță va depăși momentul dificil din viața ei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter