Fiica Andreei Esca nu s-a acomodat cu viața de student la Londra: "Nu e ca acasă". Alexiei nu îi place în Anglia

Publicat pe

Alexia Eram a recunoscut că nu îi place viața de student la Londra. A trecut un an de facultate, dar o mai așteaptă alții poate cu provocări și mai mari, cu responsabilități care o vor transforma într-un adult. Andreea Esca a recunoscut cum se simte fiica ei departe de casă. 

Stă în Londra de un an de zile, e fost cazată la cămin și se concentrează la studii pentru un viitor strălucitor. Alexiei Eram nu îi este ușor însă să locuiască la Londra, departe de familie.

Andreea Esca a mers să-și instaleze fiica în Marea Britanie pentru noul an școlar. Știe că îi e greu să stea departe de iubit, de ea, de familie.

„Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, „lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe.”, a scris Andreea Esca pe alistmagazine.ro.

Pe partea cealaltă, Alexia a dezvăluit că vrea să treacă timpul repede, să ia vacanță, să revină în țară să își vadă prietenii.

„Nu e ca acasă, dacă vorbim despre prieteni și viață socială. Nici nu avem când… că venim rupți. Abia așteptăm vacanța să bem un șpriț în România, la un grătar cu foștii colegi. Oricum nu ne vedem îmbătrânind aici. Doar cât să mai învățăm chestii și să facem niște bani și ne întoarcem. 

Fiica Andreei Esca nu s-a acomodat cu viața de student la Londra: "Nu e ca acasă". Alexiei nu îi place în AngliaFiica Andreei Esca nu s-a acomodat cu viața de student la Londra: "Nu e ca acasă". Alexiei nu îi place în Anglia

Cât de greu îi este Alexiei Eram să fie fiica Andreei Esca. S-a „lovit' de câteva dezavantaje

Alexia Eram studiază la Londra. Aceasta îşi doreşte să aibă o carieră de excepţie pentru care munceşte încă de pe acum. Toată lumea o cunoaşte, mai ales că este fiica Andreei Esca. Tânăra ne-a povestit că a întâmpinat şi anumite dezavantaje datorită faptului că este fiica celei mai cunoscute prezentatoare de ştiri din România.

Într-un interviu exclusiv VIVA!, Alexia a povestit despre relaţia apropiată pe care o are cu mama ei.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter