Fiica Andreei Esca ridică gradele în termometru. Alexia Eram, sexy în costum de baie

Publicat pe

Alexia Eram este foarte sexy în costum de baie. Având în vedere frigul de afară, cu fotografia postată pe rețelele de socializare, fiica Andreei Esca ridică gradele în termometru. Tânăra are grijă de corpul și abia așteaptă să vină vara.

Cui nu-i place căldura, soarele, mersul la piscină?! Alexia Eram își aduce aminte cu nostalgie de momentele petrecute în cel mai frumos anotimp, vara. Fiica Andreei Esca a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu ea în costum de baie extrem de sexy.

Având în vedere vremea de afară și mai ales vremea ploioasă din Londra, acolo unde tânăra locuiește pe parcursul studiilor, Alexia Eram duce dorul verii și al căldurii. 'Vara este mult mai bine', a scris Alexia Eram pe una dintre rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, negru cu buline albe, fiica Andreei Esca a reușit să strângă peste 24 de mii de like-uri din partea prietenilor.

Alexia Eram, sexy în costum de baie

Alexia Eram, sexy în costum de baie

Mario Fresh a mers în Londra

Alexia Eram locuiește în Londra, acolo unde studiază. Acum, artistul și fiica Andreei Esca au o relație la distanță, însă fac cum fac și se văd cât pot de des. Mario Fresh a mers în Londra să-și vadă iubită și să petreacă timp alături de ea.

Citește și: Mario Fresh planifică nunta cu Alexia Eram. Cântăreţul ştie cum o să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca

Citește și: Alexia Eram şi Mario Fresh, weekend la Viena. Tinerii îndrăgostiţi şi-au făcut promisiuni

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter