Mario Fresh planifică nunta cu Alexia Eram. Cântăreţul ştie cum o să o ceară în căsătorie pe fiica Andreei Esca

Publicat pe

Mario Fresh îi simte lipsa Alexiei care s-a întors la facultate în Londra. Cu toate acestea, relaţia lor merge înainte şi devine din ce în ce mai serioasă. Tânărul ştie cum o să o ceară în căsătorie, dar şi cum o să planifice nunta!

CITEŞTE ŞI:

Flavia Mihăşan este însărcinată pentru prima oară. Cine e tatăl copilului ei

Acum puţin timp, cei doi s-au despărţit, Alexia a plecat din nou la studii. Greu i-a fost şi lui, dar şi ei. „Cea mai nasoală senzaţie. Trecem peste. Noi ne-am obişnuit împreună, am stat foarte mult timp după ce am dat şi BAC-ul, şi l-am şi luat.”, a declarat el în emisiunea lui Mihai Morar.

Despre căsătorie, Alexia a făcut chiar şi un vlog cu care şi-a uimit fanii. Au doi ani de relaţie, 18 ani, dar şi un viitor strălucit, împreună, ca soţ şi soţie.

„Am vorbit, am discutat, avem un film în fiecare zi. Vorbim aşa, la ce vârstă ai vrea să ai copil. Azi spui la 22, mâine la 27. Te răzgândeşti. Discuţia s-a pus mai în glumă, mai în serios, avem doi ani împreună, suntem tineri…rău.” 

Cu toate acestea, Mario s-a gândit cum o să o ceară în căsătorie pe Alexia. Nu o să fie cva tradiţional, nu o să se aşeze în genunchi. Totul o să fie nemaivăzut. Are deja în minte decorul, detaliile, tot.

„Nu o să fie chiar aşa la mine. Poate ea se uită la televizor şi stric surpriza. Când o să o cer în căsătorie, o să fie altceva. Nu o să înţeleagă ce se întâmplă. Am ceva în cap.”, a mai adăugat Mario.

Alexia Eram s-a întors în Londra

Fiica Andreei Esca a ales să studieze departe de casă, iar ca să fie alături de iubitul ei și de familia sa trebuie să facă naveta destul de des. Atunci când dorul este mare, Alexia Eram își ia bilete de avion și vine în țară să fie alături de cei dragi. Alexia Eram s-a întors în Londra, iar Mario Fresh a condus-o la aeroport.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva