Fiica Andreei Esca s-a întors în România. Alexia Eram a petrecut o noapte în club alături de iubit

Publicat pe

Fiica Andreei Esca s-a întors în România în acest weekend. Alexia a părăsit Londra pentru câteva zile deoarece voia să fie alături de iubit şi de familie. Aceasta va reveni la studii, în Marea Britanie urmează cursurile unei prestigioase facultăţi! Iată cum a petrecut în club! 

Sâmbătă şi duminică Alexia s-a distrat în mai multe locaţii din Capitală. Petrecerea a început într-un club de fiţe din nordul Bucureştiului alături de iubit, de prieteni şi de cunoscuţi. Cei doi îndrăgostiţi s-au costumat deoarece acesta era un party de Halloween. Alexia a purtat o salopetă foarte mulată care i-a pus în evidenţă formele. Ştiţi deja că merge foarte des la sală, chiar şi în Londra. În România avea un antrenor personal care o ajuta.

Ţinuta ei a atras imediat atenţia, a purtat şi o şapcă asemănătoare cu cea de poliţist şi insignă. A purtat şi manuşi pentru ca outfit-ul să fie complet. Trebuie să remarcaţi în fotografiile din galeria foto că are atitudinea necesară costumaţiei!

Mario Fresh a fost alături de ea, s-au sărutat în club, au dansat şi s-au distrat până dimineaţă. Distracţia nu s-a încheiat aici, a doua zi, Alexia a trişat şi a uitat de dietă, a servit un desert într-un alt local din Bucureşti.

Am putea spune că Alexia duce dorul petrecerilor din Bucureşti. Cu siguranţă ea se va întoarce cât mai curând la facultate, acolo unde are zi de zi cursuri.

Fiica Andreei Esca s-a întors în România. Alexia Eram a petrecut o noapte în club alături de iubitFiica Andreei Esca s-a întors în România. Alexia Eram a petrecut o noapte în club alături de iubit

Mario şi Alexia trăiesc de aproximativ doi ani de zile o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că iubirea lor creşte pe zi ce trece, chiar dacă sunt la mare distanţă, el în România, ea în Marea Britanie.

Mario Fresh şi-a făcut un nou tatuaj

Mario Fresh şi-a făcut un nou tatuaj cu un mesaj. Se pare că acesta şi-ar fi scris pe piele un mesaj inedit, cu siguranţă tatuajul este pentru Alexia Eram, mai ales că a profitat să-l facă chiar în momentul în care aceasta a venit în România.

 

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter