Primele imagini cu Gabriela Cristea însărcinată cu cel de-al doilea copil. Când va naște prezentatoarea TV

Publicat pe

La 44 de ani, Gabriela Cristea este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea, iar vestea a fost una total neașteptată. Până acum, prezentatoarea TV și-a ascuns sarcina, dar iată primele imagini cu Gabriela Cristea însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că bebelușul va veni pe lume în luna martie a anului viitor. 'Da! Sunt însărcinată de ceva vreme. Sperăm să ne descurcăm. Până acum ne-am de acum încolo avem nevoie și de bonă. Deocamdată nu știm dacă vom avea o surioară sau un frățior pentru Victoria.', a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a fost prezentă în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars alături de Tavi Clonda. Cei doi au dat vestea cea mare telespectorilor și au dezvăluit că nu a fost nimic plănuit. 'Nu ne-am plănuit. Nu mai îndrăzneam să-i cerem lui Dumnezeu încă un copilaș, dar a fost îngăduitor și bun cu noi.', a spus emoționat Tavi Clonda.

'Astazi trăim fericirea în trei, din martie un alt suflet curat o să ne întregească familia. Tati și mami fac planuri, iar Victoria o să aibă grijă de suri-frățior', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

Gabriela Cristea nu se aștepta să fie însărcinată

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea.

Pe 23 septembrie 2017, în urmă cu doar un an, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda deveneau părinții unei fetițe minunate.  Tavi Clonda a dat dovadă de curaj și a asistat la naşterea fetiței sale care a primit nota 10 atunci când a venit pe lume.

Gabriela Cristea a urmat multe tratamente și a făcut multe sacrificii pentru a rămâne însărcinată.

Primele imagini cu Gabriela Cristea însărcinată cu cel de-al doilea copil. Când va naște prezentatoarea TVPrimele imagini cu Gabriela Cristea însărcinată cu cel de-al doilea copil. Când va naște prezentatoarea TV

FOTO:  Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter