Probleme pentru Andrei Ştefănescu la Asia Express. Cu ce se confruntă coprezentatorul

Publicat pe

Probleme pentru Andrei Ştefănescu la Asia Express. Coprezentatorul s-a simţit foarte bine în primele zile, însă apoi a descoperit că mâncarea este prea picantă pentru gustul său. Risca să rămână flămând! A descoperit cum să procedeze pentru a înfuleca preparatele iuţi! 

Chiar dacã de obicei consumã mâncãruri cu diverse specificuri sau mâncare condimentatã, în momentul în care simţi gustul picant dimineaţa, la prânz şi seara devine uşor complicat. Aflat în Sri Lanka pentru filmãrile noului sezon „Asia Express', Andrei Ştefãnescu a descoperit însã metoda perfecta pentru a face faţã gastronomiei de aici.

Felurile lor de mâncare chiar sunt gustoase, în primele zile a fost perfect, dar dupã aceea începe sã nu-ţi mai placã aşa tare. Eram într-o searã la masã, îmi era super foame, am comandat nişte pui, iar când a venit era acoperit de condimente. Am luat o gurã, dar nu puteam sã fac faţã. Aveam o canã cu apã fierbinte, pentru cã îmi comandasem şi niste ceai, aşa cã am luat fiecare bucatã şi am spãlat-o un pic. A fost fix ce trebuie!', povesteşte Andrei.

Andrei Ştefãnescu şi Liviu Vârciu sunt coprezentatorii noul sezon „Asia Express', filmat de aceastã datã în Sri Lanka şi India. Cei doi descoperã pentru telespectatori locurile interesante, obiceiurile neobişnuite şi stilul de viaţã al oamenilor din aceste locuri.

Lacrimi şi peripeţii la plecarea vedetelor în „Asia Express'

Cele 9 perechi care participă la „Asia Express’, cel mai dur show de aventură difuzat de Antena 1, şi-au luat zborul spre Sri Lanka şi India pe 20 octombrie. Însoţiţi de familie, de prieteni, aceştia au plecat spre una dintre cele mai tari experienţe din viaţa lor.

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter