Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică cântă la pian. Are înclinații artistice la fel ca părinții ei

Publicat pe

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a fost surprinsă cântând la pian. Se pare că are înclinații artistice și își moștenește ambii părinți, pe Andreea care a activat în televiziune, iar Ștefan care e cântăreț, dar și actor. 

Se pare că talentul în familia lor se moștenește! Violeta a fost surprinsă cântând. Nu numai că învață foarte bine, este premiantă, dar are și stofă de artist. Se pare că a moștenit cele mai bune trăsături de la părinții ei. Este o fetiță model, care îi face pe toți fericiți.

De la Ștefan Bănică a moștenit simțul artistic, știm cu toții că el umple săli întregi la concerte, atât în București, cât și în țară. De la mama ei a moștenit blândețea, sensibilitatea, acestea fiind definitorii pentru un artist. Recent, într-un video, Violeta apare la pian, cântă o melodie superbă și se pare că se descurcă de minune. Nu i-a fost filmat și chipul, dar Andreea Marin își laudă fiica, mândră de reușitele ei.

Rareori, Andreea Marin a mai arătat chipul fiicei sale, a ținut-o departe de camerele de fotografiat, tocmai pentru a o proteja. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor, poate Violeta alege să devină artistă și să apară mereu la TV.

Andreea Marin, în pragul sinuciderii din cauza unui medicament de slăbit

În ciuda atitudinii pozitive, nu e un secret că Andreea Marin a trecut prin numeroase momente dramatice în viață. De la probleme de sănătate până la necazuri în familie și divorț, vedeta nu a fost scutită de suferință. În mod paradoxal, însă, dacă peste aceste încercări a trecut, a fost cât pe ce să își pună capăt zilelor din cauza unui medicament găsit pe internet.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter