Motivul pentru care Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit: ”După un an şi trei luni...”

Publicat pe

După aproape un an, relația lui Gheorghe Turda cu Nicoleta Voicu a luat sfârșit. S-au certat ca la ușa cortului, apoi s-au împăcat, iar acum s-au despărțit din nou, iar de data aceasta pare a fi definitiv.

Nicoleta Voicu a fost invitată într-o emisiune TV, unde a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Gheorghe Turda. Mulți credeau că vor ajunge în fața altarului, însă totul s-a sfârșit înainte de a face pasul cel mare.

„Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează', a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul emisiunii „Agenţia VIP'.

Diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare, iar aceștia nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă. Nicoleta Voicu are 48 de ani, iar Gheroghe Turda are 71 de ani.

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea. Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate. El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă', a dezvăluit Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii.

Citește și: Gheorghe Turda s-a despărțit de iubită. Motivul pentru care relația cu Nicoleta Voicu a luat sfârșit: 'Nu se poate trăi cu ea'

Citește și: Gheorghe Turda, îndurerat după decesul Ionelei Prodan: „Îi aduceam prune, la concert, când era gravidă cu Anamaria!”

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă