Valentina Pelinel a slăbit 20 de kilograme după ce a născut. Soția lui Cristi Borcea s-a afișat extrem de veselă, la un eveniment!

Publicat pe

Valentina Pelinel are deja o siluetă de invidiat la scurt timp după ce a născut gemenele. Recent, s-a afișat la un eveniment într-o rochie care i-a pus formele în valoare. Mămica arată precum un fotomodel, așa cum era în tinerețe. 

Pe 1 martie 2019, gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au venit pe lume. S-au născut la un spital din București, medici, asistente, toți au fost alături pentru ca lucrurile să decurgă perfect. Mămica a fost în culmea fericirii, chiar dacă a trecut printr-o operație de cezariană. Iată că au trecut două luni, iar Valentina Pelinel a suferit printr-o transformare majoră.

În acest timp, Cristi Borcea a intrat din nou în închisoare, se pare că va petrece acolo mai multe luni de zile. Valentina Pelinel a rămas singură, să crească trei copii: pe Milan și gemenele. Pare că nu îi este deloc ușor. A participat recent la un eveniment în capitală și se pare că a dat jos aproximativ 20 de kilograme după naștere, scrie Wowbiz. 

A purtat o rochie neagră care i-a pus și mai bine trăsăturile în valoare. Are o talie precum un fotomodel. Știm deja cât a suferit atunci când soțul ei a fost în închisoare pentru prima dată, probabil și acum este îndurerată și abia îl așteaptă acasă.

Valentina Pelinel a slăbit 20 de kilograme după ce a născut. Soția lui Cristi Borcea s-a afișat extrem de veselă, la un eveniment!Valentina Pelinel a slăbit 20 de kilograme după ce a născut. Soția lui Cristi Borcea s-a afișat extrem de veselă, la un eveniment!

Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și Indira

Gemenele se numesc Rania și Indira. Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, iar semnificația lor este una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe. După cum a anunțat tot Valentina, pe vremea când încă nu devenise și mamă de fete, ambele micuțe vor primi și un nume tradițional, același: Maria.

Foto: Facebook, Wowbiz 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter