Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară? Primele imagini care o dau de gol

Publicat pe

Anca Serea ar fi însărcinată cu al șaselea copil. Vedeta s-a afișat la un eveniment cu o burtică splendidă și imediat a dat de bănuit. De multe ori, vedeta a declarat că își dorește o familie și mai mare. 

Are cinci copii frumoși, un soț care o preșuiește, o carieră de invidiat, dar ce îi mai lipsește Ancăi Serea? Iată că încă un copil, al șaselea. Conform Spynews, Anca Serea a oferit un interviu în timpul căruia s-ar fi observat burtica de gravidă.

Burtica este cu atât mai proeminentă cu cât Anca Serea este foarte slabă, ea reuşind de fiecare dată să impresioneze cu silueta sa trasă ca prin inel.

„Îmi doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Se pare că vedeta își dorește chiar doi copii, nu unul.

Anca Serea este însărcinată pentru a șasea oară? Primele imagini care o dau de golAnca Serea este însărcinată pentru a șasea oară? Primele imagini care o dau de gol

Anca Serea vrea să devină învăţătoare

Frumoasa Anca Serea are o familie deosebită, un soţ minunat şi cinci copii după care este topită. Mereu îşi face timp şi pentru cariera sa, sunt foarte multe proiecte în care este implicată. După ce a renunţat la pupitrul ştirilor, Anca s-a dedicat celor dragi şi nu numai. Iată că acum are în plan un viitor ambiţios, la care nu vrea să renunţe.

Foto: Spynews, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter