Situație fără precedent la Insula iubirii, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în prima seară

Publicat pe

Nu a mai rămas mult și începe Insula iubirii, cel mai controversat show de la Antena 1. Trei alarme spulberă fericirea în prima seară pe Insula Iubirii, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1,  Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! La doar câteva ore de la sosirea în Thailanda, camerele surprind imagini incredibile, care ajung sub forma a trei alarme ce răsună în prima seară a concurenților pe Insula Iubirii și spulberă orice zâmbete sau urmă de fericire.

Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii va pleca în luna de miere. Câte destinații a ales: 'O să fiți șocați'

Citește și: Câți bani câștigă Radu Vâlcan pe sezon la 'Insula iubirii'. E o sumă colosală, de mii de euro!

FOTO: PR

Situație fără precedent la Insula iubirii, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în prima searăSituație fără precedent la Insula iubirii, sezonul 5. Ce s-a întâmplat în prima seară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter