Fiica Gabrielei Cristea are probleme de sănătate. Micuţa Victoria e în grija lui Tavi Clonda

Publicat pe

Fiica Gabrielei Cristea a crescut foarte mult, însă acum, în perioada rece, a întâmpinat probleme. Se pare că micuţa s-a îmbolnăvit!

Tavi Clonda petrece foarte mult timp alături de fiica lui atunci când Gabriela Cristea este în direct, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Cei doi au diverse activităţi. Atunci când era frumos afară, ieşeau în grădină, se jucau cu mingea. Acum că iarna a venit, Tavi şi Victoria stau în casă, la desene.

Iată că micuţa s-a îmbolnăvit, este sensibilă în această perioadă deoarece temperaturile sunt foarte scăzute, cu minus. Victoria tuşeşte, pare că a răcit. Tăticul este atent la ea, o ţine în braţe. Cu siguranţă părinţii i-au acordat tot ajutorul de care avea nevoie pentru a se face bine.

Tavi a explicat că Victoria e bolnăvioară. O filmează în pat, se poate observa că are ochişorii roşii.

„Puţin bolnăvioară…#tatăşifiică”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bq9eLgMFSWm/

Cea de-a doua sarcină a Gabrielei Cristea a luat-o prin surprindere chiar și pe ea. Vedeta nu s-a gândit că ar putea rămâne însărcinată atât de repede, la nici doi ani de când a venit pe lume micuța Victoria. Viitoarea mămică a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde răspuns tuturor curiozităților noastre. Gabriela Cristea este o femeie cu capul pe umeri și vorbește deschis de fiecare dată când are ocazia. 

Are probleme cu sarcina! Gabriela Cristea, obligată de medici să nască înainte de termen!

S-a chinuit mai bine de zece ani să rămână însărcinată și nu a reușit, în pofida tratamentelor la care a apelat. Și iată cum, după o sarcină apărută ca prin miracol, Gabriela Cristea a fost luată prin surprindere cu… vestea că este din nou gravidă! După ce a păstrat secretul, timp de câteva luni, vedeta a făcut public anunțul în urmă cu doar câteva zile, fiind extrem de fericită: „M-am trezit că sunt gravidă. Pur și simplu nu mă așteptam. M-am speriat, inițail, trebuie să recunosc, apoi m-am relaxat și am început să mă bucur de ceea ce mi se întâmplă. Sincer, mă simt chiar mai bine decât la prima sarcină. Ar trebui să mă odihnesc mai mult, teoretic nu ar trebui să fac efort, dar mie nu-mi place să stau degeaba', ne-a declarat Gabriela.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter