Fiica lui Adrian Enache, despre libanezul care a atacat-o în 2014: ”Știu cu câtă sete și-a dorit să mă omoare”

Publicat pe

Sunt patru ani de când Diana Enache a trăit cea mai urâtă experiență a vieții sale, fiind atacată și lăsată cu cicatrici chiar de paznicul blocului în care locuia. În cadrul unei emisiuni tv, fiica lui Adrian Enache a vorbit despre traumatizantul eveniment și despre faptul că agresorul său a fost eliberat toamna aceasta.

La patru ani de la experiența traumatizantă prin care a trecut, Diana Enache pare că și-a revenit complet. Este studentă la Drept și ocazional cântăreață, alături de tatăl său, iar frumusețea ei nu lasă pe nimeni indiferent.

Diana Enache, despre libanezul care a atacat-o

Diana Enache a rămas cu cicatrici pe sâni, așa cum se poate vedea în această fotografie

Totuși, conform mărturisirilor făcute la Antena Stars, Diana Enache este încă marcată de noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, când a fost atacată în scara blocului chiar de paznicul complexului rezidențial în care locuia, libanezul Ali Kanaan. „M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit și nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc. Dar nu vreau să rămână eticheta asta, vreau să depășesc în totalitate trauma. Viaţa mea nu se va învârti în jurul acestui subiect. E o temere în interiorul meu, dar o voi depăşi. (…) Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine', a declarat tânăra de 20 de ani.

Diana împreună cu celebrul său tată, Adrian Enache

Diana împreună cu celebrul său tată, Adrian Enache

După ce în 2014 a atacat-o pe Diana Enache cu un briceag, asalt dublat de tentativă de viol, libanezul Ali Kanaan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind în toamna aceasta eliberat condiționat. În urma atacului acestuia, fiica lui Adrian Enache a rămas nu doar cu trauma psihică, ci și cu urme adânci pe sâni și pe mâini din cauza loviturilor de cuțit. Motivul dat de libanez pentru atac a fost că era nervos și îi era foame.

Citește și:

S-a aflat! Ce sex va avea cel de-al doilea copil al Gabrielei Cristea. Tavi Clonda este cel mai fericit tătic

Prințul Harry și Meghan Markle au fost prinși de un cutremur de 6,2 grade pe scara Richter în Noua Zeelandă!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter