Fiica lui Cornel Galeș a ajuns la priveghi. Claudia și-a iertat tatăl care a părăsit-o în urmă cu mulți ani

Publicat pe

Cornel Galeș va fi înmormântat astăzi, lângă soția lui, artista Ileana Ciuculete, care a murit în urmă cu doi ani. Prietenii au sosit la priveghi încă de la primele ore ale dimineții, iar printre cei prezenți a fost și fiica acestuia, pe care a părăsit-o în urmă cu 27 de ani.

Fiica lui Cornel Galeș a ajuns la priveghi. Claudia și-a iertat tatăl care a părăsit-o în urmă cu mulți aniFiica lui Cornel Galeș a ajuns la priveghi. Claudia și-a iertat tatăl care a părăsit-o în urmă cu mulți ani

Potrivit CIAO.RO, fiica biologică a regretatului Cornel Galeş a spus că a simţit să vină, nicidecum că ar fi cedat la insistenţele altora. Potrivit apropiaților lui Cornel Galeș, Claudia a cerut ca sicriul în care tatăl ei se afla să fie deschis. Cât timp a stat la priveghi, tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că și-a iertat părintele pentru greșelile făcute, scrie Cancan.

Conform CIAO.RO, Claudia nu va sta la înmormântarea tatăului, meseria de stewardesă solicitind-o fix în această zi fatidică. 

Fratele lui Cornel Galeș nu va veni la înmormântare

Potrivit România tv, Marian Galeş refuză să meargă la înmormântarea fratelui său.  Marian Galeş are o relaţie de mulţi ani cu prezentatoarea Ioana Maria Moldovan. Cei doi au împreună un băieţel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter