Oana Zăvoranu, detalii picante din dormitor. Alex Ashraf s-a rușinat. „Pot să plec din emisiune?"

Publicat pe

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. S-au căsătorit și au o căsnicie așa cum și-au dorit, după cum a declarat și vedeta de mai multe ori.

Oana Zăvoranu, detalii picante din dormitor. Alex Ashraf s-a rușinat. „Pot să plec din emisiune?"Oana Zăvoranu, detalii picante din dormitor. Alex Ashraf s-a rușinat. „Pot să plec din emisiune?"

Atunci când vine vorba despre detalii din viața personală, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni tv, când aceasta și-a lăudat bărbatul în văzul tuturor.

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru.

Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars,  potrivit Spynews. „Pot să plec din emisiune?”, a continuat Alex Ashraf.

Cât o costă tratamentele de înfrumusețare

Oana Zăvoranu este foarte atentă când vine vorba despre imaginea sa. Vedeta acordă mare atenție îngrijirii personale și nu se uită la bani atunci când vine vorba despre tratamentele de întreținere și de înfrumusețare pe care le face.

Lunar, Oana Zăvoranu scoate din buzunar 10.000 de euro pentru tratamentele respective, după cum a dezvăluit la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter