Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look la 49 de ani. Actrița s-a vopsit blondă și arată spectaculos

Publicat pe

Anca Țurcașiu are 49 de ani și este în continuare una dintre cele mai sexy apariții din showbiz. În prag de sărbători, actrița și-a schimbat look-ul și arată mai bine ca niciodată. A postat imaginile pe contul de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru îndrăzneală.

Anca Țurcașiu, schimbare radicală de look la 49 de ani. Actrița s-a vopsit blondă și arată spectaculosAnca Țurcașiu, schimbare radicală de look la 49 de ani. Actrița s-a vopsit blondă și arată spectaculos

Artista a postat pe contul de Instagram imagini cu noul look , care i-a surprins pe fani.

„Asta da reinventare!Total schimbată,sa nu va recunosc! Minunata in orice ipostaza!”, „Îți stă foarte bine!”, „Este un pic..altfel. Aproape să nu te recunosc”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali în dreptul fotografiei.

Cum se menține în formă la aproape 50 de ani

La aproape 50 de ani, Anca Țurcașiu arată la fel de bine ca pe vremea când făcea senzație cu ‘Miss Litoral’, însă artista a recunoscut pentru VIVA! că face eforturi majore pentru a se menține în formă. Provenind dintr-o familie cu probleme de greutate, Anca ține regim de 30 de ani.

Cu o sinceritate dezarmantă, vedeta a recunoscut în interviul acordat revistei VIVA! pentru numărul de aprilie că în spatele fizicului impresionant stau eforturi colosale.

Și nu de ieri, de azi, ci de aproape 30, când a decis să devină ovo-lactovegetariană. „Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă’, a declarat artista.

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață', a mai spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter