Fiica lui Cornel Galeș nu a mers niciodată la mormântul tatălui! ”Nici să ducă o lumânare nu a fost în stare”

Publicat pe

Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, nu a mers niciodată la mormântul tatălui său, asta deși pe 1 decembrie se împlinește un an de la moartea soțului Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș a murit anul trecut, la 56 de ani, într-un accident rutier pe care l-a avut în Spania.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea a venit ca un trăsnet pentru familia și apropiații lui. Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, nu a trecut pe la mormântul tatălui său, de când a avut loc ceremonia de înmormântare.

Mai mult, finul lui Cornel Galeș a declarat că despre Claudia nu mai știe absolut nimic, iar de pomana de an a fostului afacerist se va ocupa fiica Vivianei, iubita lui Cornel Galeș.

'De pomană se va ocupa fiica Vivianei, pentru că Viviana este în Franța. O să fim acolo prezenți, ea are încredere în noi. Nu am avut timp să dau telefoane. Cum spun eu: „când ești în viață ești bun'. Nu vor veni fiii Ilenei. Sunt cheltuieli mari, trebuie să vină de la Craiova.

Fiica lui Cornel Galeș nu a mers niciodată la mormântul tatălui! 'Nici să ducă o lumânare nu a fost în stare'Fiica lui Cornel Galeș nu a mers niciodată la mormântul tatălui! 'Nici să ducă o lumânare nu a fost în stare'

Le-am zis că nu va fi nicio problemă dacă nu vor fi prezenți. De Claudia nu stiu (fiica sa), are un sânge mai rece. Mai degrabă a fost fiica Vivianei decât ea. Dar măcar să se ducă cu o lumânare nu a fost în stare. Nu a mers niciodata la mormântul tatălui ei', a declarat finul lui Galeș pentru Antena Stars.

Viviana se logodise cu Cornel Galeș

Cornel Galeș și-a refăcut viața după moartea Ilenei Ciuculete. El a întâlnit-o pe Viviana, cea care i-a redat zâmbetul pe buze. Mai mult, el a și cerut-o în căsătorie, însă nu au mai apucat să facă nunta în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au logodit în mare secret și tot în secret s-au și cununat religios.

Citește și:

Walter Zenga, un nou atac la adresa soției, în plin proces de divorț: „Aș vrea să șterg 2020 din viața mea. Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit'

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: „Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'

Scandal sexual într-una dintre cele mai bogate familii din lume! Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul cu 1,3 milioane de dolari pentru a păstra secretul idilei lor

Surse din anturajul lor au declarat că cei doi „au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției'.

Fiica lui Cornel Galeș le-a intentat proces băieților Ilenei Ciuculete

Fata lui Cornel din prima căsnicie a acestuia a intentat proces pe numele celor doi băieți ai Ilenei Ciuculete.  Cei trei s-au judecat pentru un apartament, asta după ce judecătorii i-au spus lui Cornel Galeș să nu îl vândă. 

El a decis să îl închirieze, deși se afla în proces cu copiii cântăreței. După ce soțul Ilenei Ciuculete a murit, apartamentul a rămas fără proprietar. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter